A Young & Free egy fiatalokból szerveződött csapat, akik azért jöttek össze, hogy fiataloknak és fiatal felnőtteknek zenéljenek szerte a világban. Szívükben a vággyal, hogy ez a generáció megismerje az igazságot, szenvedéllyel énekelnek mely a Jézus Krisztussal való kapcsolatban megtalálható szereteten, kegyelmen és szabadságon alapul. Az az álmuk, hogy az általunk átadott üzeneten keresztül az emberek mindenütt ráébredjenek, mi volt teremtésük igazi oka.

Toyota Schiller 20 százalék

A Young & Free 2012-ben alakult a Hillsong Gyülekezet egyik dicsőítő csapataként. A tagok mindannyian dicsőítő vezetők úgy mint, Aodhan King, Alexander Pappas, Tyler Douglass, Renee Sieff, Ben Tan, és Melodie Wagner. Hillsong United, az eredeti csapat, A Hillsong gyülekezetben akkor indult, amikor a tagok még fiatalok voltak hiszen az ifjúsági misszió részeként jöttek létre. Ahogy a tagok fejlődtek és kezdtek felnőni illetve családot alapítani a gyülekezet tagjai szükségét étezték egy új csapatnak, akik elérik a fiatalabb generációt egy új és lendületes hangzással.

Első albumukat 2013-ban We Are Young and Free címmel adták ki. Az album számos zenei toplistán kiemelkedő helyen szerepelt.  Az elmúlt években további nagy sikerű kislemezeik jelentek meg,  köztük a This Is Living (2015), The Remixes (2015) és a Youth Revival (2016), ami a kiadás évében Grammy Díjra is jelölve lett, mint Legjobb Jelenkori Keresztény Zenei Album.
A Hillsong mozgalom 30 évvel ezelőtt alakult Sydney-ben és mára globális jelenséggé vált. Sikere azért is figyelemreméltó, mert éppen ott hódit – a nagyvárosokban élő fiatalok körében, ahol a hit egyre kevésbé trendi. A Hillsong dalait becslések szerint szerte a világon 30 millió ember énekli hétről-hétre a különböző egyházak gyülekezeti alkalmain. Mondhatjuk, hogy zenéjük egyfajta erőforrás a gyülekezetek számára. A produkciók mind látványban és mind hangzásban a legmagasabb színvonalat hozzák. Az előadások riválisak minden jelenkori, kortárs szórakozási formával. A Hillsong Young & Free csapata pedig lendületes zenéjével elérte a jelenkor fiataljait.

Albumaik:

We Are Young & Free (2013)

We Are Young & Free – EP (The Remixes) ( 2015)
This Is Living – EP (2015)

Toyota Schiller 20 százalék

Youth Revival (2016)

Youth Revival Acustic (2017)

Elérhetőségeik:

Weboldal: https://hillsong.com/youngandfree/

Facebook oldal: https://www.facebook.com/HillsongYoungAndFree/ 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Duna-Part programajánló