Helyszín: Óbuda, III. ker. Trófea Grill Étterem

Időpont: 2017. október 17. 19.00 órától

 

A borvacsora borai és a menü:

Füstölt marhanyelv carpaccio

Olaszrizling 2016

 

Palócleves

Portugieser 2016

 

Hortobágyi húsos palacsinta

Cabernet Sauvignon 2013

 

Szarvas gerincfilé „vadász”,

burgonyafánk

Syrah 2015

 

Császármorzsa

Rosé Frici Gyöngyözőbor

2016

 

A fenti menüsoron kívül a svédasztal és a teljes éttermi italkínálat a vendégek rendelkezésére áll az este folyamán.

A változtatás jogát fenntartjuk! A borokból kínált mennyiség fajtánként 1dl.

Részvételi díj: 7000 Ft/fő

Asztalfoglalás szükséges:  +36 1 208 8000, +36 20 255 6347

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Duna-Part programajánló