– Fenyő, Dolly és Szikora újra egy színpadon! –

1995. szeptember 16-án, a Népstadionban, az utolsó Hungária koncerten, 105 ezer ember előtt álltak utoljára együtt színpadon.
Ez a koncert megtartotta máig rekorder szerepét: a magyar előadók közül soha senki nem mozgatott meg ekkora tömeget egyetlen koncertre.
A rajongók több mint húsz éve várnak erre a pillanatra. A legendás zenészek azóta most először lépnek együtt színpadra.

Őrületes rock and roll karácsony ígérkezik december 27-én a Papp László Budapest Sportarénában. 1996 óta minden évben teltházas koncerttel búcsúztatja az óévet a hazai rock and roll hazai királya, Fenyő Miklós, aki idén különleges jubileumot ünnepel: 50 éve, hogy elindította zenei karrierjét. A jubileumi Fenyő-ünnep ezért idén nem egy szokványos évzáró buli, hanem valódi rock and roll varázslat lesz.

Az énekes-dalszerző korszakokon átívelő slágerei mellett tökéletes hangzás, látványos színpadtechnika és vérpezsdítő koreográfiák ígérnek fantasztikus hangulatot. A zenei hátteret a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska Vokál biztosítják, a látványos táncbetéteket a Jampi Angyalok táncosai adják elő.

Az „50 ÉV VARÁZSLAT” alcímet viselő koncert két különleges sztárvendége Dolly és Szikora Róbert, akikkel – 22 év után először – közösen idézi majd fel Fenyő Miklós a legnagyobb Hungária-slágereket is.

Fenyő nélkül nincs karácsony! DECEMBER 27-ÉN AZ ARÉNÁBAN ismét Fenyő-ünnep!

Jegyinformáció: www.fenyo.koncert.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Duna-Part programajánló