Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ

Időpont: 2018. január 2. 19:00

 

Szenvedélyes muzsika, varázslatos látványvilág, igazi újév nyitó hangulat! 

A népszerű zongoravirtuózt és zenésztársait 2014-es nagyszabású koncertjük óta nem láthatta a budapesti közönség, de most a rajongók nagy örömére visszatérnek a főváros legnagyobb koncerttermébe és pazar estét ígérnek mindazoknak, akik komplex audio-vizuális élménnyel, fergeteges hangulatban szeretnék indítani az új évet. 

Szentpéteri Csilla nem csak kivételes képességű előadóművész, de kreatív szellemű zeneszerző is, aki egyformán otthonosan mozog a régi korok zenéjében és a modern hangstúdiók világában. Saját szerzeményeiben és átdolgozásaiban a klasszikusok eleganciája találkozik a latin zenék vérpezsdítő ritmusával, a blues nosztalgiájával, a jazz játékosságával, szabadságával, a rock elementáris erejével és a filmzenék monumentalitásával.

Kiváló zenésztársaival ismét páratlan zenei utazásra invitál bennünket térben és időben egyaránt.

Újévi koncertjén megszólalnak az elmúlt évek legnépszerűbb szerzeményei és átiratai, valamint a decemberben megjelenő legújabb lemezének vezérdallamai is.

Az est vendégművésze Szekeres Adrien!

Csilla szívesen lát vendégül koncertjein más művészeket és szereti, ha az instrumentális zenén túl az emberi hang is megjelenik előadásaiban.  2017 tavaszán kezdődött közös munkájuk Szekeres Adrien énekesnővel, akiben Csilla megtalálta azt a kifinomult és mégis erőteljes, professzionális előadót, akivel kreatívan tudnak együtt dolgozni Puccini operáitól kezdve egészen Leonard Cohen balladái-ig.

A látvány!

Szentpéteri Csilla a zenén túl mint mindig, most is gondoskodik páratlan vizuális élményről. A színpad 4 különböző pontján 4 nagyméretű LED-falon kifejezetten zenére komponált varázslatos vizualizációk, lélegzetelállító filmek  egészítik ki hatásosan a virtuóz, dinamikus, vagy éppen szenvedélyesen lírai szerzemények hangulatát. Ez az esztétikai élmény szintén hozzájárul ahhoz, hogy a zene kivételes, katartikus ünnepévé varázsolja ezt az ünnepi estét.

És a Band, akikkel a hangulat garantált:

Kormos János – gitár

Kovács Ferenc – trombita, hegedű

Szabó Tamás – szájharmonika

Hárs Viktor – bőgő, bass

Szendőfi Balázs – bass

Takács Márton – percussion

Kaszás Péter – dob

Kovács Norbert – dob

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Duna-Part programajánló