Helyszín: Veres 1 Színház

Időpont: 2018. január 19. (péntek) 19:00

vígjáték két felvonásban

Szeretők, nercek, hiányosan öltözött hölgyek szekrénybe rejtve – mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, ahol különös adás-vétel zajlik.

A nercbunda a női szívek és vágyak régóta ismert tartozéka. Gilbert (Mihályfi Balázs), az élvhajhász üzletember és felfújt hólyag a hódítás reményében cselhez folyamodik – nercbundát készül ajándékozni Janie-nek, a gyönyörű sztriptíztáncosnőnek. Az akció akadálya egyedül Janie férje, aki gyanakodna felesége tízezer fontos,vadonatúj bundájának láttán. Az események felpörögnek. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, sőt igyekszik rávenni Janie férjét, hogy ő vásárolja meg a páratlan ruhadarabot az ár tizedéért. Gilbertnek semmi sem drága nyélbe ütni az üzletet. Ám, hogy a luxusnerc ára a csalások és lebukások okozta félelmek miatt a végén már csupán századába kerül, arra még a sokat látott üzlettárs, Arnold (Csonka András) sincs fölkészülve. Gilbert és Arnold a téboly szélén állnak, és tanácstalanul nézik, amint Janie megválik minden ruhájától és ragaszkodik hozzá, hogy nerc nélkül nem hagyja el az elegáns szőrmeszalont.

AUTOMOBIL ÉS TUNING SHOW 2018. március 23-25. Budapest, Hungexpo
AUTOMOBIL ÉS TUNING SHOW 2018. március 23-25. Budapest, Hungexpo

Sűrűsödő időközökben jelennek meg házasságtörő férjek és feleségek, megsokszorozódnak a hölgyekről le- és felkerülő különböző ruhadarabok. A negyedik emeleti szőrmeszalon ablakából a legváltozatosabb öltözékek és használati tárgyak röpködnek. Szállnak a bundák…A szerzőpárosból Ray Cooney régi ismerősünk. A miniszter félrelép című vígjátéka nagy sikert aratott úgy a színházakban, mint a filmvásznon.

Az előadás időtartama 110 perc.

Szereposztás:

Gilbert Bodley – Mihályfi Balázs

Arnold Crouch – Csonka András

Sue Lawson – Holczinger Szandra

Miss Tipdale – Steinkohl Erika

Janie McMichael – Miklós Kriszta

Harry McMichael – Pál Tamás

Mrs. Frencham – Szilágyi Annamária

Frencham fregattkapitány – Janik László

Maude Bodley – Zorgel Enikő

Mr. Lawson – Gerner Csaba

Miss Whittington – Csáki Edina

.

Rendező – Venyige Sándor

Díszlet-jelmez – Molnár Szilvia

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Duna-Part programajánló