A bűvös 21 – 15. születésnapját és 21. parkos koncertjét ünnepli a rekorder Punnany Massif, július 21- én a Budapest Parkban!

A fennállásának tizenötödik évét igazán méltóképp ünnepli hazánk egyik legnépszerűbb formációja, a Punnany Massif. Májusban új lemezüket, a PMXV-t mutatták be a Budapest Parkban – az album egyébként egy ízig-vérig bestof a 15 “legpunnanybb” dallal, egy kivételes zenekar összes nagy mérföldkövét érintve. De természetesen ezzel nincs vége a tizenötödik “szüli évnek” – a banda ezúttal egy igazán kivételes születésnapi mulatságba invitálja rajongóit. Igazi, hamisítatlan karneváli hangulattal készülnek, amiben szamba-táncosok, rengeteg ütős, és persze meglepetés sztárvendégek lesznek segítségükre. Ez egy fordított szülinap, ahová nem kell ajándékot hoznod, sőt – az első ezer vendég “hiperkúl” meglepetést is kap!

A Punnany Massif tehát eddig soha nem látott színes kavalkáddal készül, hogy a szülinap mellett méltóképp ünnepelhessék 21-én huszonegyedik parkos bulijukat. Ezzel pedig igazi rekorderek, hiszen azon kivételes csapatok közé tartoznak, akik szezononként legalább három (!) koncerttel szórakoztatnak a Budapest Parkban, és ezzel összességében a legtöbb embert mozgatják meg hosszú évek óta Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó koncerthelyszínén. A közönség kedvenc zenekar ugyanis a kezdetek óta ad itt rendre masszív tömegeket vonzó, kivételes atmoszférájú koncerteket, ahová évről évre egyre többen járnak csodájára annak az örömzenélésnek, amit a
srácok az élő hangszerekkel varázsolnak.

Szóval a hangulat garantált, ezúttal pedig egy minden érzékszervet lenyűgöző forgataggal, és természetesen jól ismert slágerekkel készülnek erre a különleges a jubileumra!

JEGYET VESZEK

Facebook: https://www.facebook.com/events/224151581682518/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Duna-Part programajánló