Rekordszámú érdeklődőt vonzott nyitvatartása első két hónapjában A világ múmiái kiállítás. A 4500 év történelmét bemutató tárlatra szinte pontosan kétszer annyian voltak kíváncsiak, mint a BODY Kiállításra annak első két hónapjában.   

“A jegyeladások alapján kijelenthetjük, hogy A világ múmiái kiállítás megdöntheti az összes eddigi látogatottsági rekordunkat” – mondta Bátyi Dániel, a kiállítást Budapesten bemutató JVS Group Hungary ügyvezető igazgatója. “Ez már a harmadik nagyszabású kiállításunk a belvárosi Komplexben. A Titanic kiállítással mutatkoztunk be a hazai piacon, amelynek nyitvatartását a nagy érdeklődés miatt meghosszabbítottuk. A BODY Kiállítás minden várakozásunkat felülmúlta, de az első hónapok visszajelzései alapján A világ múmiái lesz az eddigi legsikeresebb produkciónk. Az élet és a halál közelségének érzése senki számára nem közömbös” – jelentette ki Bátyi.

A világ múmiái kiállítás augusztus 16-án nyitotta meg a kapuit. A kollekció igazi világszenzációnak számít, hiszen ilyen összeállításban sehol a világon nem láthatta a közönség a múmiákat. A világhírű váci múmiákkal éppúgy szemtől szembe találkozhatnak a látogatók mint a dél-amerikai kosármúmiákkal, az egyiptomi pap maradványaival, vagy a titokzatos erdélyi múmiával.

A kiállítás 2018 végéig tart nyitva a KOMPLEX-ben (1061 Budapest, Király utca 26.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

Duna-Part programajánló