Túrkeve Termál- és Élményfürdő Apartman, Szálló és Kemping

 • App-hoz-fürdős-kép-17App-hoz-fürdős-kép-17
 • App-hoz-fürdős-kép-16App-hoz-fürdős-kép-16
 • App-hoz-fürdős-kép-15App-hoz-fürdős-kép-15
 • App-hoz-fürdős-kép-18App-hoz-fürdős-kép-18
 • App-hoz-szállás-3App-hoz-szállás-3
 • App-hoz-szállás-1App-hoz-szállás-1
 • App-hoz-szállás-4App-hoz-szállás-4

Hely Category: Wellness

Leírás
Leírás
Képek
Térkép
Értékelés
 • Gyógyítóvíz az alföld szívében!

  Túrkeve Jász-Nagykun- Szolnok megyében, Szolnoktól 50 kilométerre, a 4-es számú főúttól 15 km-re fekvő, nyugodt, csendes kisváros.

  Városunk egyik kincse a gyógyvíz és a jótékony hatásainak felhasználására épült, évtizedek óta folyamatosan fejlődő fürdő.

  A túrkevei gyógyvíz kiválóan alkalmas idült reumatikus, ízületi, bőr- és nőgyógyászati betegségek gyógyítására, műtét után rehabilitációra.

  A gyógyászati épületben az év minden napján különböző OEP által támogatott fürdőgyógyászati kezelések, wellness szolgáltatások vehetők igénybe.

  A fürdőben reumatológiai és fizioterápiai járóbeteg szakrendelés üzemel.

  Az OEP által 100%-ban finanszírozott járóbeteg reumatológiai szakellátás kezelései a száraztorna, a nyirokmasszázs, és többféle elektromos kezelés.

  Az OEP által támogatott fürdőgyógyászati kezelések: medencefürdő, kádfürdő, súlyfürdő, szénsavfürdő, gyógymasszázs, tangentor, víz alatti torna.

  A csendes, nyugodt környezetben felépült fedett élményfürdő családbarát szolgáltatásai pihentető kikapcsolódást nyújtanak az egész családnak.

  Kisgyermekes családoknak ajánljuk a pancsoló- és gyermekmedencét, a gyermekcsúszdát, az izgalmas játszóházat a baba-mama sarokkal és pelenkázó helyiséget.

  A gyógyulni vágyóknak ajánljuk a gyógyvizes medencéinket, a Kneipp-taposót, a „Himalája” sószobát és a gyermekeknek szánt „só-homokozót” és úszómedencét.

  A kényeztetésre vágyóknak ajánljuk, hogy a különféle kezelések, masszázsok mellett próbálják ki a testet-lelket felfrissítő, díjmentesen igénybe vehető szaunáinkat, gőzkabint és merülő medencéket is.

  A több napra érkező vendégek részére, közvetlenül a fürdő mellett szálláshelyet is tudunk biztosítani, Apartmanokban, Szállóban és Kempingben.

  A kedvező szállásdíjak tartalmazzák az egész napos fürdőbelépőt, mind az érkezés mind a távozás napján.

  6 év alatt a fürdő és a szállás is ingyenes.

  Egész évben szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

   

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Írja le értékelését

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  *