Bellevue Konferencia és Wellness Hotel ★★★★

 • 44
 • 11
 • 22
 • 33
 • 55
 • 66
 • 77
 • 88
 • 99
 • 1010
 • 1111
 • 1212
 • 1313
 • 1414
 • 1515

Hely Category: Wellness

Leírás
Leírás
Képek
Térkép
Értékelés
 • Szállodánk a festői szépségű Dunakanyar legfelsőbb városában – Esztergomban, a város első négycsillagos szállodájaként 2009. decembere óta fogadja Vendégeit.

  A Bellevue Hotel**** Esztergom belvárosától 5 km-re a Búbánatvölgyben helyezkedik el, csodálatos kilátással a Dunára. Ennek tükrében nem meglepő szállodánk elnevezése, a bellevue francia eredetű szó, melynek jelentése: “gyönyörű kilátás”.

  E fantasztikus panorámát tapasztalhatják meg kedves Vendégeink 80 db légkondicionált, minibárral, telefonnal, színes LCD televízióval és internet   hozzáféréssel ellátott szobánk egy részéből, a 160 férőhelyes svédasztalos és a’ la carte kínálatú Tiffany éttermünkből és Panoráma teraszunkról, valamint a wellness, fitness épületszárny tetején elhelyezkedő napozó teraszunkról.

  Wellness centrumunkban széles körű kényeztető kezelésekkel, fitness teremmel, 4 különböző típusú medencével és csodálatos szauna világgal várjuk a lazítani és szépülni vágyó Vendégeinket.  2016-ban szállodánk szolgáltatásai egy 110 m2 vízfelületű kültéri medencével is bővültek.

  Kisgyermekes családok pihenésének megkönnyítésére szolgál házunkban lévő Lurkó-kuckó, ahol színes játékkínálattal szórakoztathatják magukat és egymást a legifjabb generációk tagjai. Míg a serdülő korú fiatalok az XBOX játékbarlangban virtuális játékokon vezethetik le felesleges energiáikat.

  Szállodánk több mint 60 autó elhelyezésére alkalmas, ingyenes parkolási lehetőset biztosít.

  Konferencia-, illetve szekciótermeink egyaránt természetes megvilágításúak, légkondicionáltak és modern technikai eszközökkel felszereltek. Méreteik igény, résztvevőszám szerint alakítható, így tökéletesen alkalmasak kisebb-nagyobb rendezvények, esküvők, termékbemutatók, kiállítások, konferenciák, állófogadások lebonyolítására.

  Reméljük, hamarosan személyesen is köszönthetjük Önt a Bellevue Hotelben,

  a béke és harmónia völgyében!

  Gasztromónia

  A szálloda széleskörű magyar és nemzetközi étel-, valamint gazdag italkínálattal, diétás-, és reformkonyhával, hangulatos kávézóval, drink bárral valamint panoráma terasszal várja Vendégeit.

  Vendéglátó egységeinkben belekóstolhat az italok világába: a kávékülönlegességektől, a nemes pálinkáktól az ország különböző borvidékeiről származó borokon át a koktélok egzotikus ízvilágáig.

  Wellness

  Szállodánk wellness világa egy olyan komplex egészségmegőrző programot ajánl Önnek, amikor nemcsak egyszerűen pihen, hanem megadja önmagának mindazt a kényeztetést, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz, ellazuláshoz vezet. Hétköznapjaink felgyorsult világában olyan sok káros hatás ér bennünket, hogy valóban szükségünk van némi “professzionális pihentetésre”.

  Célunk, hogy olyan évezredes módszerek segítségével, mint a fürdők, szaunák, masszázsok, stb. valóban felfrissülten, újult erővel kezdhessen további feladataihoz.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • 1 Review on “Bellevue Konferencia és Wellness Hotel ★★★★”

  1. Anett Bellevue Konferencia és Wellness Hotel ★★★★
   Overall Rating:
   1
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   A családommal december 7-én érkeztünk a hotelbe.
   Beléptünk a szobánkba és megcsapott a tömény cigi füst.(mintha egy kocsmában lettem volna) Mivel várandós vagyok ezért az illatok még jobban zavarnak, de gondoltuk kellő szellőztetés után a szag majd eltűnik a szobánkból. Nem tartózkodtunk sokat a szobánkban, mikor visszatértünk rájöttünk, hogy ez a szag nem fog eltűnni. .Szóltunk a személyzetnek, aki értetlenül állt a dolgok mögött, majd visszatért 5 perc múlva egy légfrissítővel a kezében (mondván, hogy ezzel a probléma megoldódik) hát NEM, NEM oldódott meg, és még annyit fűzött hozzá, mivel használtuk a fürdőszobát, mára már nem tudnak nekünk biztosítani másikat, mert teltház van.
   Nagyon felháborodtunk ezen a tényen, ugyanis nem hiszem, hogy azt a szobát valaki az ellenőrizte volna mielőtt mi megérkeztünk. A függönyből, ágyneműből tömény cigi füst áradt.
   Anyósomék felajánlották, hogy ne nekünk kelljen a büdös szobában aludni, helyet cserélnek velünk.
   Másnap felajánlották, hogy felszabadítanak egy szobát és abba átköltözhetünk. Mivel nem szerettünk volna újra pakolni, harmadjára költözni, így maradtunk ott. Távozásunkkor szóltunk a problémáról, szerettünk volna a panaszkönyvet is elkérni, de nem találta a recepción a hölgy, több mint 5 percen keresztül kereste.
   Összefoglalva: Távozáskor több vendég is ezzel a mondattal köszönt el : SOHA TÖBBET HOTEL BELLEVUE!

  Írja le értékelését

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  *