A világ már sosem lesz jobb hely. Az élőhalottak hordái mindent elpusztítanak, és fogalmuk sincs róla, hogy őket meg azt a keveset, ami megmaradt a civilizációból, egyetlen óriásvállalat, az Umbrella irányítja.

Már csak Washingtonban tart ki az emberi ellenállás utolsó, egyre gyengülő fészke. De van egy titkos fegyverük. Egy nő bőrruhában, motoron, gyötrő lelkiismeret-furdalással és gyilkos ösztönökkel. Ő Alice (Milla Jovovich). Kénytelen visszatérni oda, ahonnan mindez elindult: Racoon Citybe, az Umbrella központjába, hogy megmentse, ami még megmenthető.

Útja során zombikkal harcol, az idővel versenyez, találkozik néhány régi baráttal és szerez egy meglepő szövetségest. De nincs olyan szörny, ami eltántoríthatja bosszútervétől.

Ő Alice. És ez az ő története. Az utolsó.

A videojátékokon alapuló film a főszerepben Milla Jovovich-csal 2002-ben aratta első, óriási sikerét: azóta minden rész fokozza az előző hangulatát, újabb vizuális különlegességek, újabb szörnyek és újabb, gonosz ötletetek teszik egyre izgalmasabbá a sorozatot.


Főszereplők: Milla Jovovich, Ruby Rose, Ali Larter, Iai Glen, Shawn Roberts

Fényképezte: Glen MacPherson

Zene: Paul Haslinger

Látvány: Edward Thomas

Írta és rendezte: Paul W.S. Anderson


Mozibemutató: 2017. január 26.

Eredeti cím: Resident Evil – The Final Chapter

Színes, szinkronos amerikai film

Gyártó: Constantin Films, Sony Pictures

Játékidő: 106 perc

Korhatár: 16

akaptar_utolsofejezet_jelenetfoto-2 akaptar_utolsofejezet_jelenetfoto-5 akaptar_utolsofejezet_jelenetfoto-4 akaptar_utolsofejezet_jelenetfoto-3

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló