A férfi, a mítosz, a legenda: John Wick visszatér!

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszúhadjárata során egy sereg gyilkost iktatott ki, újra ringbe száll. Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. És a legenda egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát.

A film készítői a kultikus első részhez hasonlóan most sem fukarkodtak a stílusos akciójelenetekkel, és tökélyre fejlesztették az úgynevezett gun-fút, azaz a fegyveres harcművészetet. Több egykori szereplőt is viszontláthatunk, például Winstont, a The Continental hotel tulajdonosát (Ian McShane), és Aureliót (John Leguizamo), valamint feltűnik a Mátrix-trilógia kultikus színésze, Laurence Fishburne is.


Eredeti cím: John Wick: Chapter 2

Műfaj: akció/thriller

Bemutató dátum: 2017. február 23.

Előzetes-korhatár besorolás: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált


 

Rendezte: Chad Stahelski

Forgatókönyv: Derek Kolstad

Operatőr: Dan Laustsen

Zene: Tyler Bates, Joel J. Richard

Szereplők: Keanu Reeves, Riccardo Scamarcio, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Bridget Moynahan, Ian McShane, John Leguizamo, Common, Franco Nero, Lance Reddick

JW2_D32_0127.cr2
JW2_D35_2333.cr2

JW2_D18_1424.cr2

JW2_D26_6250.cr2

JW2_D34_1846.cr2

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló