A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik – és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló.

Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek… és alig tudnak kikászálódni a csávából.

A világ legnépszerűbb, leghupikékebb törpjeiről szóló képregényből most vadiúj – az eddigi filmváltozatoktól teljesen független – CGI animációs vígjáték készült, természetesen 3D-ben!


Eredeti hangok: Joe Manganiello, Demi Lovato, Rainn Wilson, Mandy Patinkin

Zene: Heitor Pereira

Látvány: Noelle Triaureau

Írta: Peyo, Pamela RIbon, David Ronn, Jay Scherick, Stacey Harman, Karey Kiarkpatrick

Rendezte: Kelly Asbury


Mozibemutató: 2017. március

Eredeti cím: Smurfs: The Lost Village

Színes, szinkronizált amerikai film

Gyártó: Sony Pictures

Korhatár: 6E

Smurfette (Demi Lovato), Brainy (Danny Pudi), Hefty (Joe Manganiello) and Clumsy (Jack McBrayer) in Columbia Pictures and Sony Pictures Animation's SMURFS: THE LOST VILLAGE.
Azrael the Cat and Gargamel (Rainn Wilson) in Columbia Pictures and Sony Pictures Animation's SMURFS: THE LOST VILLAGE.

The alll-new, fully CG animated feature SMURFS: THE LOST VILLAGE by Columbia Pictures and Sony Pictures Animation, coming to theaters worldwide in March 2017.

HupikekTorpikek_AzElveszettFalu_jelenetfoto (2)

Clumsy (Jack McBrayer), Hefty (Joe Manganiello) and Brainy (Danny Pudi) in Columbia Pictures and Sony Pictures Animation's SMURFS: THE LOST VILLAGE.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló