Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, öt átlagos tinédzser, akiket hétköznapi dolgok foglalkoztatnak. Alig ismerik egymást, ám a sorsuk végzetszerűen összefonódik. Egy nap tiltott területre tévednek, ahol különleges erővel rendelkező érmékre bukkannak. Olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: egyik pillanatról a másikra szuperhősökké válnak.

Miközben az öt fiatal harcos mentoruk, Zordon (Bryan Cranston) segítségével azt tanulja, hogyan tartsa kordában a bennük lakozó erőt, a végtelenül kegyetlen Rita Repulsa (Elizabeth Banks) csatlósaival feltűnik a színen: el akarják pusztítani Angel Grove városát.  A srácoknak össze kell fogniuk, hogy mint a Power Rangers légiója, együtt nézzenek szembe a világuralomra törő gonosz hatalommal.

A ’90-es években indult kultikus amerikai tévésorozat alapján készült Power Rangers nem fukarkodik a látvánnyal, a humorral és az akcióval. A tehetséges fiatal színészek mellett olyan ismert sztárok is feltűnnek a filmben, mint a gonosz Rita Repulsa szerepében brillírozó Elisabeth Banks, valamint a Totál szívás című sorozat többszörös Emmy-díjas főszereplője, Bryan Cranston, aki a csapat mentoraként tűnik fel.


Rendezte: Dean Israelite

Forgatókönyv: John Gatins

Operatőr: Matthew J. Lloyd

Zene: Brian Tyler

Szereplők: Elizabeth Banks, Bryan Cranston, Becky G., Naomi Scott, Dacre Montgomery, RJ Cyler, Ludi Lin


Eredeti cím: Power Rangers

Műfaj: akció / fantasy

Bemutató dátum: 2017. április 06.

Előzetes-korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

_DSC6077.NEF
PR_D044_08782_R2

_KF27477.NEF

_KF24517.NEF

shirt_vfx_stills_AllRangers_DeanCC_R5_CROP

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló