5.380 percnyi természetfilm és dokumentumfilm

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén májusban is számtalan érdekes és izgalmas ingyenes programmal várnak a szervezők minden Fesztivál barátot a filmvetítések fő helyszínén, a Gödöllői Királyi Kastélyban, ahol idén már három teremben lesznek vetítések, valamint a Kastéllyal szemben elterülő Alsóparkban, mely a szemléletformáló természet – és környezetvédelmi programoknak ad otthont, több mint 20 standon.
Lesz e mellett esti szabadtéri filmvetítés, Varázslatos Magyarország fotókiállítás, 25.000 literes akvárium, mely Magyarország vízi élővilágát mutatja be, valamint péntek és szombat este Jam for Nature zenei tehetségkutató verseny. Az idei Fesztivál nagy újdonsága, a Trash Art Magyarország hulladékszobor kiállítás, melyen több mint 10 művészeti csapat állít ki hulladékból készített műalkotásokat, melyek először Gödöllőn lesznek láthatók.

A Fesztivál pénteki Diáknapja (05.26.) immár hagyományosan a szervezett iskolai és óvodai csoportok számára összeállított külön programmal várja a diákokat! Ehhez előzetes regisztráció szükséges!

A részletes programok május 15-től elérhetők el a www.godollofilmfest.com oldalon.

Helyszín: Gödöllő, Alsópark

Időpont: 2017. május 26-28.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló