Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett (Scott Eastwood és Freddie Thorp) testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak.  Megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy gyönyörű és több millió eurót érő Bugattit a festői Dél-Franciaországban élő helyi maffiafőnöktől. Ám egy váratlan baki folytán a nyerő párost tetten érik.

A feldühödött tulajdonos, Jacomo Morier (Simon Abkarian) ráveszi a srácokat, fújják meg ősellensége legnagyobb becsben tartott trófeáját, egy 1962-es Ferrari 250 GTO-t, különben az életükkel kell fizetniük a ballépésük miatt.

A Foster tesók, akik már járatosak a balhés ügyekben, egy olyan tuti tervet eszelnek ki, amivel nem csak a menő járgányt szerezhetik meg, de a francia gengszternek is keresztbe tehetnek. 

Antonio Negret filmjében menő autók, szebbnél szebb tájak, és olyan tehetséges fiatal színészek tűnnek fel, mint Scott Eastwood, aki a Halálos iramban 8. után végre teljes mellbedobással száguldozhat a nagyvásznon, valamint Ana de Armas, aki legközelebb Ryan Gosling és Harrison Ford oldalán tűnik fel Denis Villeneuve legújabb filmjében. A hátteret olyan csodálatos városok adják, mint Monaco, Marseille és Aix-en-Provence.


Eredeti cím: Overdrive

Műfaj: akció, thriller

Bemutató dátum: 2017. július 6.

Korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált


Rendezte: Antonio Negret

Forgatókönyv: Michael Brandt, Derek Haas

Fényképezte: Laurent Barés

Szereplők: Scott Eastwood, Ana de Armas, Gaia Wess, Freddie Thorp

OV_D07_U1_431_t OV_D21_U1_080' OV_D23_U1_U2_281_SMALL' OV_D33_U1_460_SMALL'

OVERDRIVE a fim directed by Antonio Negret, with Scott EASTWOOD, Freddie THORP, Ana DE ARMAS, Gaia WEISS, Simon ABKARIAN...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló