Újra indul a mandula! 

Grimbusz és barátai, Haver, Andie és Bizsu élnek, mint hal a vízben, jobban mondva, mint rágcsáló a mogyiboltban. Ám az idilli állapotnak egyszeriben vége szakad, amikor imádott éléskamrájuk a levegőbe repül. Fedél nélkül maradni még egy mókusnak is kemény dió, szerencsére azonban az árnyas Szabadság parkban hőseink hamarosan régi-új otthonra lelnek. Csak egy a bökkenő: a város pénzéhes polgármestere nagy profit reményében vidámparkot készül építeni, éppen ott, ahol Grimbuszék vertek tanyát.

A rágcsálóbagázsnak nincs más választása, mint összefogni a park többi állatával, és szembeszállni a polgármesterrel, a lányával és egy őrült sintérrel, hogy megmenthessék Mogyorországot.

A világszerte nagy sikert aratott A mogyoró-meló folytatásában egy még viccesebb, még több mogyival és rágcsákkal teli kalandokkal térnek vissza az előző részben megismert kedvencek: a vagány és minden lében kanál mókusok, az ügybuzgó, vaksi vakondok, no meg Haver, a hű és szelíd patkány és Bizsu, a barátságos mopsz is.

3D-ben is a mozikban!

Eredeti cím: The Nut Job 2: Nutty by Nature

Műfaj: családi animációs

Bemutató dátum: 2017. augusztus 17.

Előzetes korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

 

Rendezte: Cal Brunker

Forgatókönyv: Bob Barlen, Cal Brunker, Scott Bindley, Peter Lepeniotis, Daniel Woo

Zene: Heitor Pereira

 

Szinkronhangok:

Grimbusz – Varga Gábor

Bizsu – Nemes Takách Kata
Andie – Mezei Kitty
Polgármester – Mikó István
Vakond – Elek Ferenc

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló