Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Itt laknak a jóbarátok: a csodálatos és nagyon okos unikornis, Twilight Sparkle, a legtalálékonyabb farmerlány, Applejack, a szivárvány sörényű pegazus, Rainbow Dash, a csacska és mindig mókára kész póni, Pinkie Pie, a kedves és őszinte, Fluttershy, és a divatban nagyon járatos Rarity.

Ám egy nap a gonosz és vasöklű uralkodó, Storm király szemet vet a kis pónik hazájára, akik összefognak és útra kelnek a védelmet nyújtó városka, Ponyville határain túlra. Felejthetetlen utazás veszi kezdetét, miközben új barátokat ismernek meg, veszélyes kalandokba bonyolódnak, és a barátság csodálatos erejét bevetve próbálják megmenteni otthonukat.

Az immár 7. évadát élő, világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő My Little Pony TV-sorozat szereplői – a rajongók nagy örömére – végre a mozikban is életre keltik a barátság varázslatos erejét. Kicsik és nagyok együtt nevethetnek, izgulhatnak majd a kedves kis pónik izgalmas és hihetetlenül látványos kalandokkal teli utazásán.

Eredeti cím: My Little Pony

Műfaj: családi animációs

Bemutató dátum: 2017. október 12.

Előzetes korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált 

Rendezte: Jayson Thiessen

Forgatókönyv: Meghan McCarthy, Rita Hsiao, Michael Vogel, Joe Ballarini

Zene: Daniel Ingram

 

Szinkronhangok

Apple Jack – Bogdányi Titanilla

Twilight Sparkle – Csuha Bori

Spike – Seszták Szabolcs

Pinkie Pie – Zsigmond Tamara

Fluttershy – Csifó Dorina

Rarity – Vadász Bea

Grubber –  Csőre Gábor

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló