A 18. századi purger, azaz polgárbálokon minden rendű és rangú szentendrei lakos – a kereskedőtől a szatócsig- részt vett. Szentendre város 2015-től ezen bálok hangulatából kiindulva kezdte el megrendezni hagyományteremtő szándékkal  a Városi Bált.

Az esemény egyik fő mozgatórugója és stratégiai alappillére a közösségépítés. Nem exkluzív, hanem sokakat megmozgató, megfizethető, de minőségi és maradandó élményt szeretnénk nyújtani mindenkinek.
A fő cél pedig az – valljuk be, a bálszezon mégis csak erről szól –, hogy a város polgárai együtt legyenek, jól szórakozzanak, bálozzanak. A második évben a polgári bál ötvöződött a Szentendrei Művésztelep régi, vidám és kötetlen jelmezbáljaival, és így alakult ki az ismerkedésre és kapcsolatteremtésre alkalmat adó Szentendre Városi Jelmezbál, melynek kapuja mindenki számára nyitva áll!

A bál állandó elemei a jelmezverseny, az élő zene, tánc, tombola, portré fotózás, svédasztalos vacsora.

Program:
2018. február 3. 18:00 – 02:00

A korábbi évekhez hasonlóan más programok mellett jelmezverseny is lesz egyéni, páros és csoportos kategóriában. A versenyre a helyszínen lehet majd nevezni. (Azoknak a jelentkezőknek, akik műsort is szeretnének adni, maximum 5 perc áll rendelkezésükre.)

A bálozóknak lehetősége lesz portré fotózásra is, akár párosan, van csoportosan. Az elkészült képek majd a város honlapjáról (szentendre.hu) lesznek letölthetőek.

A vacsorát a La Fiesta party Service, a remek zenét pedig színes repertoárjával (a swingtől a funkyig) a 10 tagú Sunny Dance Band biztosítja.

A korábbi évekhez hasonlóan tombola is lesz.

Jegyek a Tourinform Irodában válthatók. A jegyvásárlás során az asztalfoglalást is lehet intézni (a bálon 10 fős asztalok lesznek).

A bál bevételéből a Szentendrei Gondozási Központot fogjuk támogatni.

Szervező: Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft.

A  programváltozás jogát fenntartjuk!

Pontos helyszín:

Móricz Zsigmond Gimnázium tornatermében (Kálvária út 16.)
 
Belépő:
8.500 Ft
Jegyvásárlás és asztalfoglalás december 7-től: Tourinform Iroda (Dumtsa Jenő u.22.)

Bővebb információ: 

szentendreprogram.hu/fesztivalok/szentendre-varosi-jelmezbal
26/312-657
tdm@szentendre.hu (Asztalfoglalás)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló