Helyszín: BOK csarnok
Időpont: 2018. március 2-4.

Ezen a kiállításon a horgászat minden szegmense bemutatkozik, így egészen biztos, hogy megtalálod, ami téged igazán érdekel. Kiállítóink profizmusa, a termékek minősége és az azok mögött rejlő évtizedes szaktudás lesz az, ami kihagyhatatlanná teszi most is ezt az eseményt.

A legnagyobb gyártók képviselői itt mutatják be idei újdonságaikat és olyan kedvezményekbe is belefuthatsz, amelyek tényleg jó fogásnak számít!

Ha szeretnéd elkerülni a jegypénztáraknál a hosszas sorban állást, akkor már most megvásárolhatod belépőjegyedet a www.ticketportal.hu oldalon!

Sztárok a Show-n!

Pénteken a HorgászShow színpadán: Walter Tamás

Pénteken a HorgászShow színpadán: Walter Tamás

Kevés olyan horgász van ma Magyarországon aki legalább egyszer ne hallott volna Walter Tamásról. Kétszeres egyéni világbajnokunkkal – aki 2016-ban egyéni Európa-bajnoki és csapatvilágbajnoki címet is szerzett – pénteken 11:00 órától találkozhatnak a Tavaszi HorgászShow színpadán.

Lukácsi Béla a HorgászShow-n

A megszállott pergető horgász, kétszeres magyar bajnok, világbajnoki bronzérmes, a SALMO teszthorgásza idén is minden érdeklődőt szeretettel vár a HorgászShow-n. Lukácsi Béla segítségével belekóstolhatunk a hagyományos pergetés, a modern jerkelés és egyéb ragadozóhalas módszerek rejtelmeibe. Bemutatja majd a legújabb L&K…

Szabó Bence a HorgászShow-n

Az Energofish Feeder Team tagja a mindössze 21 esztendős Szabó Bence, aki a HorgászShow színpadán 2016 őszén mutatkozott be. Előadása, amelyen a Benzár termékek egy csoportját mutatta be, nagyon népszerűre kerekedett, nem véletlenül! Fiatal kora ellenére tapasztalt horgász, aki különös alapossággal…

Döme Gábor a Horgász Show-n!

A feederhorgászat magyarországi úttörője filmjei és írásai révén már sok horgásznak indította el karrierjét, vagy éppen formálta át korábbi elképzelését arról amit a horgászatról addig alkotott. A rezgőspicces horgászat mára a legnépszerűbb horgászmódszerré vált, amit tízezrek művelnek, nap mint nap.…

A 2018-AS HORGÁSZ SHOW FŐNYEREMÉNYE EGY SUZUKI CELERIO A SUZUKI HÁZ JÓVOLTÁBÓL!

Hogyan nyerheted meg? Egyszerű! Gyere ki a Horgászshowra, vásárolj bármelyik kiállítónál, pecsételtesd le a nyereményszelvényedet, dobd be a szelvényt a gyűjtőládába és legyél a szerencsés nyertes, aki vasárnap a színpadon kinyitja kulcsával a nyereményautót!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló