Helyszín: Budapest, Millenáris Park

Időpont: 2018. április 07-08.  10:00 – 18:00

PROGRAMOK:

Mineshow Színpad

MINESHOW SZÍNPAD

A Mineshow központi helyszíne a nagyszínpad, ahol egész nap egymást váltják a szórakoztató programok és a népszerű videósok! Sőt, néhány szerencsés látogató is feljuthat!

Kockafej kvíz a színpadon

KOCKAFEJ KVÍZ A SZÍNPADON

Mindent tudsz a játékról? Akkor eljött a te időd, mivel a Kockafej Kvízen értékes nyereményeket adunk egy-egy helyes válaszért!

Mineshow hőse a színpadon

MINESHOW HŐSE A SZÍNPADON

A Mineshow Hőse lehetsz, ha egy kis szerencsével kiválasztunk a színpadi játékra és egymás után két meccset is megnyersz!

Oculus Rift VR

OCULUS RIFT VR

Kíváncsi vagy milyen lenne benne élni a Minecraft kockákból álló világában? Most az Oculus Rift segítségével magad is megtapasztalhatod, milyen a virtuális valóság, azaz a VR!

Mineshow Minecraft Nintendo Switchen

MINECRAFT NINTENDO SWITCH

Próbáltad már a Nintendo átalakítható konzolját, a Nintendo Switch-et? Most itt a lehetőség, ráadásul kedvenc játékoddal!

BÉ kerék

BÉ KERÉK

Melletted áll a szerencse? Minden látogatónk egyszer megpörgetheti a szerencsekereket az értékes Bányászérmékért!

Papercraft

PAPERCRAFT

Nálunk megelevenedik a Minecraft! Sőt, amit a Papercraft sarokban összehajtogathatod magadnak kedvenc blokkjaidat, vagy akár egy creepert is! De ami a legjobb, hogy amit készítettél, utána haza is viheted!

Staff toborzás

STAFF TOBORZÁS

Erről a MineShowról sem maradhat ki a Staff teszt! Gyere el, tedd próbára a tudásod és ha sikeresen kitöltöd a tesztet akár a MesterMC Staff csapatába is bekerülhetsz!

Célba rúgás TNT blokkal

CÉLBA RÚGÁS TNT BLOKKAL

Ez a játék a Minecraft világában elég robbanás veszélyes lenne! De nálunk szerencsére csak az ügyességedre lesz szükséged és máris nyereményekkel gazdagodsz a TNT célba rúgó játékunkon. Focisták előnyben!

MOB Puzzle kockák

MOB PUZZLE KOCKÁK

Egyetlen állítás alapján rá tudsz jönni, hogy milyen állatról van szó? Haha! Ez még nem elég, mert ki is kell raknod a hatalmas szivacs kockákból, hogy összeálljon a kép!

Dedikáló zóna

DEDIKÁLÓ ZÓNA

Találkozz kedvenc videósaiddal, készíts közös fotót vagy szerezd meg az aláírásukat! A dedikáló zónában a sorbanállást a Linistry rendszere segíti!

Mineshow Shop

MINESHOW SHOP

A legmenőbb Mineshow termékek és ajándéktárgyak is kaphatók lesznek, kizárólag a rendezvényen a Mineshow Shop-ban!

JEGYVÁSÁRLÁS

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló