Helyszín: Szentendre, Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár színházterem

Időpont: április 27. és 28. 19.00-22.00

A Szentendrei Tavaszi Fesztivál keretében: 

A Szentendrei Teátrum és a Rózsavölgyi Szalon közös produkciója, magyarországi ősbemutató

Szereplők: Kardos Róbert, Spolarics Andrea, Sztarenki Dóra, Vasvári Csaba
Fordító és dramaturg: Oláh Krisztina
Díszlettervező: Enyvvári Péter
Rendező: ÖRDÖG TAMÁS

Daniel és Isabelle vacsorára várják barátjukat, Patrickot és új élettársát, Emmát. A házaspár jó barátságban volt Patrick feleségével, akit elhagyott új szerelme, a fiatal és csinos Emma miatt. Patrick felhőtlen boldogsága láttán a házigazdák is megkérdőjelezik saját kapcsolatukat. A szerző humorral és (ön)iróniával ábrázolja hőseit. A párbeszédeket újra és újra megtörik a szereplők „kihangosított” gondolatai Nincs az a hazugság, titkos gondolat vagy elfojtott vágyakozás, amely a közönség elől rejtve maradna – garantált a lebukás!

Florian Zeller francia regény- és drámaíró,  a The Guardian szerint korunk legizgalmasabb színpadi szerzője. Az Apa című drámájáért Molière-díjjal jutalmazták. A Kulisszák mögött (L’envers du décor) című vígjátékát 2016-ban írta, és komoly sikereket ért el vele.

 A szerző humorral és (ön)iróniával ábrázolja hőseit. A párbeszédeket újra és újra megtörik a szereplők „kihangosított” gondolatai Nincs az a hazugság, titkos gondolat vagy elfojtott vágyakozás, amely a közönség elől rejtve maradna – garantált a lebukás! Florian Zeller francia regény- és drámaíró, a The Guardian szerint

A program az NKA támogatásával valósul meg.

Belépőjegy: 3500 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló