Helyszín: Vác, Városi Sportcsarnok (Bán Márton u. 3.)

Időpont: 2018.  március 25.  10:00 – 18:00

Áraink:
Gyermekjegy egy órára 1300 Ft,  Kísérőjegy 600 Ft
Gyermekjegy két órára, egyszeri belépésre 2000 Ft
Gyermekjegy korlátlan időre többszöri belépésre 3000 Ft

A többi közt a következő játékok, szolgáltatások állnak vendégeink rendelkezésére:

A Spongya Bob Játszóház

Ennél a légvárnál jelenleg nincs jobb játékunk. Ebben a Spongya Bob figurának tátog a szája, az ananász házikó ide-oda dülöngél, a csúszda elég magas a figurák pedig mint nagyon édesek. A szülők is bekísérhetik a gyerekeket.

Versenyautó terepasztal

Ez a profi terepasztal megdobogtatja az arra fogékony gyerekek szívét. Egy hatalmas asztalon az autók kersztbe-kasul száguldoznak, mindvégig egymás mellett haladva. A sebességet jól kell megválasztani, mert a versenyautók könnyen kifarolnak, esetleg leugranak a pályáról. Sok szép autó közül lehet választani. Ezt a játékunkat külön fizetés mellett lehet igénybe venni.

Lufik

Gázos és levegővel fújt lufik. A legmenőbb figurák….

Bébi karika

A legkisebbek számára elkülönített rész, puha vidám csúszda, mászóka, libikóka és néhány játék teszi barátságossá. Ebbe maximum 5 éves gyerek mehet be. A játékok használatát a szülők segíthetik.

Labirintus légvár

Viszonylag kis alapterületű légvár, melyben a gyerekek azonnal eltűnnek a szülők szeme elől. Minden korosztálynak ajánlott.

Minyon légvár

A népszerű figurákkal díszített légvár most készült el. Reméljük olyan népszerű lesz mint ahogyan mi gondoljuk. A fő figura szája néha becsukódik , így elnyeli a gyerekeket, hogy aztán hátul kibújjanak. Minden korosztálynak ajánlott. Remek fényképek készülhetnek rajta.

Járgányok

Remek, profi kiasautók, melyekkel nagyon gyorsan is lehet menni, nem a szokásos töty-tögy…
Lehet vele forogni, ütközni. A maximális terhelés 60 kg lehet. A járgányok saját pályán mozognak, ezáltal igen biztonságosak. Ja, hogy van néhány ütközés? És azt ki bánja? Zsetonnal lehet igénybe venni. Zsetonokat lehet vásárolni a pénztárban (600Ft v. 1000Ft/2 zseton).

Bohócműsor

Zenés műsorunkban lépnek fel bohócaink. A műsorok naponta 3 alkalommal tekinthetőek meg: 11, 14 és 16 órakor.

Arcfestés

Az arcfestés nálunk egy kicsit sokáig tart, mert minden gyereknek megpróbálunk az egyéniségéhez, öltözetéhez legjobban passzoló karaktert találni. Valódi kis remekművek készülnek. Ez a szolgáltatásunk külön fizetéssel vehető igénybe.

Csillám Tetoválás

A csillámtetoválás is elterjedt dolog, de ezt is megpróbáljuk “művészi” fokra emelni. Nagyon sok mintából lehet választani. Ez a szolgáltatásunk külön díj fizetésével vehető igénybe.

 TAP-Light

Valódi XXI. századi játék. Interaktív, leköti a gyerekeket, miközben fejleszti a képességeit is. A játék főszereplői a TAP-ok. melyek különböző fényűek lehetnek. A Zöld csapat versenyzik a pirossal, minél többször kell megérinteni a TAP-ot, hogy megnyerjük a versenyt.
Ez a játékunk nem fizetős, a szülők és a gyerekek is játszhatnak vele. Egymás után két menetet lehet játszani, utána át kell adni a következő játékosoknak.

Kakas Légvár

Ezen a nagy csúszdánkon két feljárat van, így a nagyobb és kisebb gyerekek egyidőben használhatják.A szülők segíthetnek felmászni a gyerekeknek, ha nem nézünk oda akkor le is csúszhatnak.

Óriás Csúszda

Ez tényleg óriási csúszda, csak a nagyobb gyerekeknek ajánlott. Már felmászni is fárasztó a tetejére, azután meg a lecsúszás az  félelmetes. Érdekes, hogy mégis minden gyerek erre akar felmászni…

Kis alma légvár

Ez a kis légvárunk egy almát ábrázol. A kisebb gyereke remekül érezhetik benne magukat. A felnőttek ide felmehetnek. Remek móka a kicsiket körbevezetni a falmentén úgy, hogy a szülő kint sétál körbe a gyermek pedig belül. Ezt a légvárat awww.legvar60.hu oldalon keresztül bérelheted ki.

Spongya Bob kis légvár

Szépen dekorált, új légvár, a kisebb, de ügyesebb gyerekek számára nyújt igazi élményt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló