A vidám és kalandvágyó méhecske, Maja nagyon szeretne részt venni az egész birodalom legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, de kissé túlzásba vitt lelkesedésével sikerül magára haragítania a méhbirodalom nagy hatalmú császárnőjét.

Az uralkodó szigorú feltételhez köti a játékokban való szereplését: ha Maja veszít, a kaptára nyári méztermését be kell szolgáltatnia. A bátor méhecskének el kell fogadnia a kihívást és a számára kijelölt csapattársakat is, akik között régi ismerősök is akadnak: Flip, a bölcs szöcske, a kissé ügyetlen, de jószívű hangyaikrek, valamint legjobb barátja, Vili. A küzdelem során Maja újabb barátokra és ellenfelekre tesz szert, miközben rájön arra is, hogy nem mindig az a legokosabb, ha a saját feje után repkedve akar győzelmet aratni. Hisz egységben az erő! Ezt pont egy hős méhecske ne tudná?

A minden lében kiskanál Maja és barátja, Vili a Maja, a méhecske – A mézcsata című kedves családi animációs filmben buzgón gyűjtögetik a virágport, no meg a kalandokat.

A jó szívű méhecske több mint száz éve indult el hódító útjára Németországból, és a mesekönyv nyomán született bájos rajzfilmsorozat világszerte elvarázsolta a gyerekek szívét. A 2014-es mozifilm folytatásában ezúttal is ausztrál és német alkotók fogtak össze, hogy megismételjék az első rész nagy sikerét.

Eredeti cím: Maya the Bee – The Honey Games

Műfaj: családi animációs

Bemutató dátum: 2018. március 29.

Korhatár: 6 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

Rendezte: Noel Cleary, Sergio Delfino, Alexs Stadermann

Forgatókönyv: Noel Cleary, Fin Edquist, Kevin Peaty, Alexs Stadermann

Zene: Ute Engelhardt

Szinkronhangok: 

Maja – Molnár Ilona

Vili – Szabó Zselyke

Viola – Tamás Nikolett

Kolos – Dányi Krisztián

Güzü – Elek Ferenc

Spulni – Csondor Kata

Craig – Lippai László

Császárnő – Náray Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló