Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Időpont: május 17. 20.00

A magyar rajongók örömére, új európai turnéjuk során ismét hazánkba látogat a világhírű Scott Bradlee’s postmodern Jukebox. A nagyszabású koncert 2018. május 17-én lesz élvezhető a Papp László Budapest portarénában.
A Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox kiváló a szuper hangulat teremtésben, profizmusuk megkérdőjelezhetetlen, minden egyes dal újra van gondolva, ami igazi ínyencség a közönség számára. A koncert pikantériája nemcsak a választott zenében, hangszerelésben van, hanem az előadók egyéniségében, akik gyönyörű hangjukkal varázsolják el a rajongókat.
A posztmodern stílusával különleges életérzést, és remek hangulatot biztosít azok számára, akik világszerte várják, hogy élőben is élvezhessék kedvenceiket. Scott Bradlee kreativitásának nincs határa.
Ő az, aki mindent kitalál, ő az, aki ennyire sikeressé tette ezt a zenei irányzatot, a dalokat, koncerteket és a videókat.

A csapat YouTube-videói vírusként terjednek az interneten, rendszeresen milliós nézettségre tesznek szert.
A koncert alatt valóságos történelmi zenei utazásnak lehetünk tanúi, mely az 1920-as évek amerikai muzsika világába repíti a közönségét.
Újságokban, Tv műsorokban, Rádiókban elismerik, díjazzák és követik a zenei munkásságukat, sikert sikerre halmoznak.
A rajongók a produkció jóvoltából ezúttal limitált példányszámban 2-féle VIP-jegycsomag közül is válogathatnak, hogy még közelebbről is megismerhessék az előadókat.

Jegyek és VIP jegyek kaphatók a jegy.hu-n, az Interticket, valamint az Eventim országos jegyirodai hálózatában.

Aki szeretne ebben az igazán felejthetetlen és lenyűgöző zenei kalandban részt venni, az megteheti 2018. május 17-én este 8 órától a Papp László Budapest Sportarénában.

Bővebb információ: www.danubiusmusic.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló