Örömmel hirdetjük, hogy 2018-ban június 2-a lesz az a nap, amikor várunk benneteket a Budapest Sportarénába, hogy együtt menjünk Isten elé és egy szívvel áldjuk Őt.
Hívunk és várunk minden keresztényt és Istent keresőt, minden felekezetből, minden korosztályból, gyertek és ünnepeljük együtt a Mindenhatót.

A programot illetően 2018-ban sem okozunk csalódást, élvonalbeli külföldi és magyar csapatok szolgálnak felénk, és számos ismert előadó is bátorít bennünket.

Örömünkre szolgál, hogy színpadunkon üdvözölhetjük DAVID CROWDER-t a Passion mozgalom alapító tagját, valamint WORSHIP CENTRAL csapatát. Nagyon várjuk, hogy együtt dicsőíthessünk velük a Budapest Arénában.
Nagy várakozással vagyunk magyar testvéreink szolgálata iránt és hisszük, hogy Isten áldását vehetjük át rajtuk keresztül ezen a napon.

Akik a dicsőítésben vezetnek bennünket:

PINTÉR BÉLA, CSISZÉR LÁSZLÓ, ANDELIC JONATHAN, PRAZSÁK LÁSZLÓ, DOBNER ILLÉS valamint először az Ez az a nap! színpadán a PZM zenekar, BALOGH MIHÁLY, EDDY, OLÁH GERGŐ és a HIDDEN KINGDOM.

Rendezvényünk nagyszerű missziós lehetőség is egyben, ahová bátran hívjátok el a hit iránt érdeklődő barátaitokat is. Hiszünk abban, hogy a zene híd lehet hívők és keresők, generációk, kultúrák és nemzetek között.
A modern dicsőítő zene, amely mély tartalommal bír megérinti azokat, akik nyitott szívvel hallgatják és befogadják üzenetét.

Szeretettel hívunk benneteket, hogy közösen dicsőítsük Istent és átéljük a testvéri találkozás örömét. 2018-ban témánk: AZ ÚT
Jézus mondja: “Én vagyok az út, az igazság és az élet.”

Hívd meg ismerőseidet az eseményre és oszd meg a hírt!

24 órás dicsőítés

Június 2-án péntek este 9 órától kezdődik a 24 órás dicsőítő alkalom az Ez az a nap!-on, az Aréna különtermében. A színpadon óránként váltják egymást a dicsőítő csapatok, egészen szombat délután 2 óráig, majd ezután a nagy színpadon folytatódik Isten dicsérete este 9-ig.

Misszió Expo

A 2018. június 2-ai Ez az a nap!-hoz kapcsolódó Misszió Expo keretében újra lehetőség nyílik keresztény oktatási intézmények, gyülekezeti és missziós szolgálatok megismerésére, keresztény témájú könyvek, pólók, CD-k, stb. termékek megvásárlására is. Az eddigi évekhez hasonlóan a missziós kiállítás a Magyar Evangéliumi Aliansz támogatásával jön létre. Az Expo 14 óráig látogatható. >Részletek<

Gyermekprogram

A legkisebbeket most is izgalmas programmal, és sok-sok vidámsággal várjuk 15-20 óra között a Budapest Sportaréna különtermébe. Különböző előadásokkal, énekekkel és számos érdekes programmal várjuk a gyermekeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló