Metál és blues-rock ősrobbanás Alsóörsön. 2018. június 6. és 10. között világszár zenészek fokozzák majd a lóerőkben leggazdagabb hazai fesztivál hangulatát. A Harley-Davidson Open Road Fest színpadán tépik majd a húrokat a klasszikus hangszereket metál fegyverekké formáló finnek, az Apocalyptica, és a Woodstock-i fesztivált is megjárt blues legendák, a Canned Heat.

A fesztiválon ráadásul egy vadonatúj Harley-Davidson motort is kisorsolnak, így mindegy mivel érkezel, de lehet, hogy egy Harley-val mész haza. Jól hangzik? Akkor látogass el a nyerj.openroadfest.hu oldalra.

Az Open Road Fest színpadára lép még a Sons of Anarchy német betétdalát jegyző The New Roses, és az 50 éves Lukács Laci által vezetett Tankcsapda is. A line-up egy igazi zenei csemegével is kiegészül, hiszen a vasparipák közé Zenevonat robog majd be az LGT sztárjaival.

A vasparipák fesztiválján azonban nemcsak a Locomotiv legendák debütálnak majd, hiszen az egyre népszerűbb Leander Kills zenekar is most veszti el Open Road Fest szüzességet. S bár a srácok még nem igazi motoros fenegyerekek, már most arconpörgést, önfeledt jókedvet és vizes póló versennyel felérő, fülledt hangulatot ígérnek.

Motoros kaszkadőr bemutatók, Open Road Nemzetközi Erősember Bajnokság, műrepülő bemutató, Kids Race, vezetett túrák, motoros felvonulás – benzingőzös, adrenalin-bomba programok várják a közönséget. Négy nap fékezhetetlen szabadság két keréken és lüktető rock and roll a színpadokon – ez az Open Road Fest.

19. Harley-Davidson Open Road Fest – 2018. június 6-10., Alsóörs – Feel the Freedom!

További info: www.openroadfest.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló