2018. június 23-án kerül megrendezésre a Szentendrei-sziget legrégebbi, több mint 20 éves hagyománnyal rendelkező rendezvénye, a szigetmonostori Szent Iván-éj. Egy kicsit másként (mint az elmúlt évtizedekben). A korábban egész napos, Szent Iván-nap nevet viselő, elsősorban hagyományőrző esemény az évek során egy “kicsit” átalakult. 

Alkalmazkodva a Dunakanyar egyre szélesedő rendezvénykínálatához, egy időben szűkebb, de annál jelentősebb, szélesebb körben is figyelmet érdemlő, díjmentesen látogatható eseményt kínál a szigetlakók és a “Dunán túlról” érkezők számára egyaránt.

2018-ban hazánk egyik legmeghatározóbb könnyűzenei nagyágyúja, az ANNA AND THE BARBIES lesz a szigetmonostori Szent Iván-éj vendége, az elmaradhatatlan tűzijáték mellett a legbulizósabb magyar bulizenekar, a Bananas együttes szórakoztatja hajnali 2 óráig az érdeklődőket.

A könnyűzenei programok mellett a szigeti gasztronómia is bevetésre kerül: a Borkas, Szittya Pita, Lemon Bár, Briga Burger, sörkülönlegességek, Faluház büfé és drink bár segít az ellazulásban az év leghosszabb napján.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, szigeten innen és túl egyaránt!

Kapunyitás: 19.00 órakor Mert kell egy hely…


A rendezvény facebook eseménye itt érhető el!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló