Helyszín: Dunaparti Művelődési Ház udvaraSzentendrei Teátrum 

Időpont: 2018. július 12., 20:30 – 21:40

Esőhelyszín: ugyanott, Barlang

A Kaposvári Egyetem színészképzése dinamikusan fejlő­dött az elmúlt időszakban, és az ehhez kapcsolódó zenei oktatás is folyamatosan gazdagodik. A zenés színészmes­terségen és a hangképzésen túl nagy hangsúlyt fektet­nek a hangszeres képzésre, a kóruséneklésre és a kreatív zeneoktatásra. A hangképzés a népdal, műdal, bel canto megismerése után az operett, musical, jazz és opera tanításával egészül ki. Az osztályzenekarok koncertjein és közös örömzenélések alkalmával számos fesztiválon és rendezvényen bemutathatták már zenei tehetségüket a színészhallgatók.

Zene! Zene! Zene! című előadás válogatás a Kaposvári Egyetem színművész szakos hallgatóinak zenés mes­terség– és énekvizsgáiból. Felcsendülnek többek között a Cabaret, My Fair Lady, Egy szerelem három éjszakája, Reinitz Béla, Novák János, Bertolt Brecht és Kurt Weil dalai, valamint komoly– és könnyűzenei különlegességek.
Közreműködnek az első éves Bozsik Yvette-osztály és a negyedéves Eperjes-osztály hallgatói.
Zenés színészmesterség tanárok:Bozsik Yvette és Kéri Kitty
Zongorán kísér: Ujláb Gábor

Az előadás hossza: 70 perc, egy részben

Belépőjegy: 2000 Ft 
Diákjegy: 1000 Ft (igazolvány felmutatásával)

Az előadás a FRISS (Független színházak és művészeti egyetemek előadásai) programsorozat része:

A Szentendrei Teátrum tavaly indított előadás-sorozatával a közönség FRISS rétegeit, a gimnazista és egyetemista diákokat, a fiatal felnőtteket kívánjuk elérni. A rendkívüli sikert aratott sorozatot idén is folytatjuk, melynek során a színművészeti egyetemek színészhallgatói mutatják be színész– és rendezővizsgáikat, valamint újító szellemű, FRISS formációk hozzák létre előadásaikat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló