Helyszín: Zebegény, Sárkány domb

Időpont:  2018. szeptember. 15-16.  10:00-20:00

Te tudsz papírsárkányt készíteni? Ha nem, most megtanulhatod, ha pedig igen, megmérettetheted tudásod a Zebegényi Sárkányfesztiválon! 

A közösségi finanszírozású fesztivál idén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Dunakanyarban HÁLA NEKTEK, kedves résztvevők! Itt minden a papírsárkányokról és azok készítőiről szól. Itt nem kell sietni, míg megszárad a festék az általad készített sárkányodon. Van idő szemügyre venni a Börzsöny és a Pilis közeli dombjait, a kanyargó Dunát, eggyé válni a természettel, és ha úgy adódik kérni egy hosszúlépést két reptetés között. Amúgy is: mikor futkostál utoljára mezítláb egy réten?

A kétnapos fesztivál családias és könnyed hangulata annyira magával viszi az embert, hogy az első sárkánybusz járat érkezésétől az utolsóig van lehetőség megtapasztalni a kikapcsolódás maximumát, korra nemre való tekintet nélkül. Zavaró tényező nem igazán van, maximum az összeakadó sárkányzsinórok okozhatnak öt másodperc bosszúságot, de mire ez megtörténik már annyira átjárt a hely szelleme, hogy csak boldogan próbálod kibogózni a dolgokat.
Aki megfáradt új erőre kaphat a szép kis gasztro kínálatot felvonultató sárkánykonyhán, tehet egy sétát a közeli kézműves- és design vásáron, és ott is jól kipróbálhat új dolgokat.

Távozni nem nagyon van kedve az embernek, az esti órák közeledtével a színpompás naplementéhez társuló zenei élmények serkentik tovább a vérkeringést. A jóidőt a szervezők már előre megrendelték, de a süssfelnap.hu időjárásjelentő portálon bárki nyomon követheti indulás előtt, hogy pólóban vagy pulcsiban vegye a nyakába a Dunakanyart.

Bárhogy is dönts, karikázd be a naptárban, hogy szeptember 15-16., fogd az egész családot, hozz el bárkit akit szeretsz, és tedd magad szabaddá a Zebegényi Sárkányfesztiválon!�

Több info folyamatosan frissülő facebook oldalukon: facebook.com/teddmagadszabadda
A BELÉPÉS INGYENES, de ha szeretnél beszállni a közösségi finanszírozásba, mert tetszik a dolog, a www.sarkanyfeszt.hu oldalon mindent megtalálsz ezzel kapcsolatban, többek közt, hogy támogatói jegyedért cserébe milyen ajándékokban részesülsz a fesztiválon.

____________PROGRAMOK____________
SZOMBAT:
—10:00—
Elindul az első Sárkánybusz járat, vár titeket a Sárkánydomb!
—10:00-egész nap—
Papírsárkány készítés Ducsai Barnabással a Sárkányépítő műhelyben!

Kézműves és design vásár

Sárkányshop – támogatói jegyek, sárkányos pólók, vászontáskák, TOMBOLA és más különlegességek lelőhelye

—14:00-Hivatalos megnyitó—
Egy kis fesztivál sztori azoknak, akik még nem hallották.
—14:30—
🎵FORTEBA (https://soundcloud.com/forteba)
—16:00—
🎵GELKA (https://soundcloud.com/gelka)
—17:30— TOMBOLA SORSOLÁS
Tombolákat a sárkányshopban tudtok venni, szupi sárkányos ereklyéket lehet nyerni, főnyeremény is lesz!!! Érdeklődjetek a sárkányshopban.
—18:00—
🎵ŰRLÉNYKIRÁLY (https://www.youtube.com/watch?v=54o3gHmLbco)
—19:30—
🎵GYÍK ZENEKAR (https://www.youtube.com/watch?v=nq3io8ca9-I)
—21:00—
🎵PÁLINKA REPUBLIK
—22:30 – éjfélig—
🎵ORDIMAN Electroswing
—éjfélkor szombatra zár a fesztivál, rendet rakunk, pihenni megyünk, hogy VASÁRNAP a hulladékmentes, gyönyörű tiszta zöld rét várjon benneteket újra!

VASÁRNAP
—10:00—
Elindul az első Sárkánybusz járat, vár titeket a Sárkánydomb!
—10:00-egész nap—
Papírsárkány készítés Ducsai Barnabással a Sárkányépítő műhelyben!

Kézműves és design vásár

Sárkányshop – támogatói jegyek, sárkányos pólók, vászontáskák, TOMBOLA és más különlegességek lelőhelye

—11:00—14:00—
🎵
—15:00—
👪ÉVKERÉK TÁRSULAT GYERMEKMŰSORA
—16:30—TOMBOLA SORSOLÁS
Tombolákat a sárkányshopban tudtok venni, szupi sárkányos ereklyéket lehet nyerni, főnyeremény is lesz!!! Érdeklődjetek a sárkányshopban.
—17:00—
👪MEGLEPETÉS GYERMEKMŰSOR!
—18:30—
🎵RANDALEAR ZENEKAR
—20:00—
Az utolsó sárkánybusz járat erre az évre, fájó búcsút veszünk, és bízunk benne, hogy jövőre is találkozunk!

A fesztivál létrejöttét főként civil támogatások segítségével tudtuk létrehozni. Köszönjük, hogy velünk vagytok, és bízunk benne, hogy sikerül ezalatt a 2 nap alatt egy évre elegendő mosolyt csalni az arcotokra! Ha szeretnéd, hogy a fesztivál fennmaradjon, a www.sarkanyfeszt.hu oldalon támogathatod az idei és jövőbeli eseményeket.

NAGYON KÖSZÖNJÜK, SZERETETTEL VÁRUNK BENNETEKET!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló