Helyszín: Nagymaros, “Felső” Iskola

Időpont: 2018. szeptember 22-23, 10.00-18.00

Az elmúlt hét évben a KOCKAFESZT LEGO rajongói rendezvény az ország több városában is hatalmas sikert aratott. A családi hétvégének most először Nagymaros ad otthont. A rendezvényen több látványos LEGO terepasztalt is megtekinthettek (pl. LEGO Friends, Star Wars, Harry Potter témában), valamint a játszóházakban százezernyi LEGO kockából építhettek. A bolhapiacon beszerezhetitek legújabb LEGO figurátokat, alkatrészeiteket, készleteteket is.

Részletes programért kattints: IDE

Belépőjegy

A KOCKAFESZTre szóló belépők csak a kiválasztott napon (szombat vagy vasárnap) felhasználhatók és egyszeri belépésre jogosítanak. A megvásárolt belépő egy egyedi mintával ellátott, sorszámozott karszalag, melyet távozáskor eltávolítunk a csuklóról.

Normál jegy: 800 HUF (érvényes egy fő egyszeri belépésére a kiválasztott napon)

VIP jegy: 3000 HUF (érvényes egy fő részére)

A VIP jegy korlátlan számú belépésre jogosít a rendezvény teljes hétvégéjén, valamint egy ajándék LEGO gyűjthető minifigurát adunk mellé ajándékba.

A belépés 1 éves kor alatt, valamint szellemükben vagy mozgásukban korlátozott gyermekek számára ingyenes. Kérjük, utóbbiról igazoló dokumentum felmutatását.

Jegyek elővételben már kaphatók a Nokedli önkiszolgáló étteremben (2626 Nagymaros, Király utca 2). Bár belépőt a rendezvény napjain a helyszínen is lehet vásárolni, a nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk az elővételes jegyvásárlást. Az elővételes jeggyel rendelkezők a helyszínen beléptetéskor esetlegesen kialakuló sor esetén elsőbbséggel juthatnak be a rendezvényre. Jegyvételkor úgy elővétel esetén, mint a helyszínen kizárólag készpénzt fogadunk el.

Bővebb információ: http://kockafeszt.hu/helyszinek/2018_nagymaros

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló