Az autentikus borokat népszerűsítő MITISZOL? FESZTIVÁL 8. alkalommal 2018. NOVEMBER 17-n 12-19 ÓRA KÖZÖTT kerül megrendezésre, mely nagyszabású, mégis emberi léptékű kóstoló, amely évről évre igyekszik többet kínálni mindazoknak, akiknek nem mindegy, hogy mi kerül a poharukba.

Idén sem lesz ez másként, hiszen az alapnak számító Terra Hungarica tagokon (10 borvidék, közel 30 bortermelő) túl, a tavalyihoz hasonlóan külföldi borászok is kiállítanak majd Európa számos kiemelkedő borvidékéről, illetve idén először az újvilági borok is megmutatják magukat nálunk.

A közös nevező továbbra is a természethűség.

A több mint 100 bor mellett, hasonló szellemiségben készült italokat és ételeket is kóstolhatnak majd azok, akik jegyet váltanak a rendezvényre.

HELYSZÍN ÉS MEGKÖZELÍTÉS

Millenáris Park, D Épület (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20., bejárat a C épület felől a főbejáraton).

JEGYTÍPUSOK ÉS ÁRAK

  • Elővételben, november 14-ig: 10.990 Ft/ fő
  • A helyszínen, november 17-én: 12.990 Ft/ fő

A sétáló kóstolón  több mint 100 bort és egyéb italokat (sör, cider, pezsgő, pálinka, gyümölcslé, kávé, tea, víz) kóstolhatsz korlátlanul, az ételeket külön, készpénzért tudod megvásárolni a termelőktől.

A 14 év alatti gyerekek számára a rendezvény ingyenes. Az életkort születési dátumot tartalmazó okmánnyal kérjük igazolni.

JEGYET VESZEK

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló