Antropos.hu Art&Design Market decemberben kétszer is, 2018. dec.8. szombat és dec.16. vasárnap a Morrison’s 2 klub fedett/fűtött udvarán (Budapest, V., Szent István krt. 11. – közel a Jászai Mari térhez)! A belépés INGYENES!

A 15 éves Antropos.hu kulturális online magazin készítői álmodták meg azt az eseményt, ami tulajdonképpen egy kiállítással egybekötött vásár, ahol közel 60 kreatív alkotó vagy alkotó-csapat vonul fel, hogy megmutassák alkotásaikat, melyeket akár meg is vásárolhatunk.

Nézelődj és vásárolj kényelmesen, válassz hazai tervezők, egyedi tervezésű termékei közül minden korosztálynak. A kiállítók, illetve árusítók között számos divattervező, kiegészítő-tervező, kézműves, ötvös/ékszer-készítő, festő, grafikus, digitális művész munkájával ismerkedhetnek meg a látogatók, akár el is beszélgethettek az alkotókkal, és ami a legjobban tetszik, azt meg is vásárolhatják. A fedett és fűtött helyszínre a belépés INGYENES, ruhatárat is tudtok használni, az italpultban üdítő és alkoholos italok is kaphatóak (mértékkel ;)). Egész nap DJ Clairvo kellemes jazz, swing set-jét hallgathatjuk – ő, aki az Antropos.hu elmúlt 15 évében számtalanszor fellépett már különböző Antropos.hu rendezvényeken, zenei felelőse volt már Antropos.hu díjátadónak, kiállításmegnyitónak, bulinak, de állandó fellépője a hazai fesztiváloknak is.

10.00-18.00 között nyitva tartó vásáron nem csak nézelődni, vásárolni lehet majd, hanem kerekasztal- beszélgetéseken is részt venni:

Dec.8. szombaton 14:15-től a különteremben Kajdi Csaba – a Visage Models alapítója, és többek közt Mihalik Enikő felfedezője -, Kenessey Fehér Máté – a West Coast Barbers alapítója, fodrász -, valamint Mátrai Miklós – a MOJO, Magyarország legmenőbb Smart Gadget brandjének alapítója beszélget a branding szerepéről a divatban, a design-ban és fordítva. Moderátor: Tarnóczi Balazs, az Antropos.hu szerkesztője.

Dec.8. szombaton 15:00-tól a különteremben „Stílus kikötő” és workshop Demeter Petra – a Cockpit Journal blog szerzője – beszélget tervezőkkel, kézművesekkel, ékszerészekkel, designerekkel… 

Részletes program: www.antropos.hu

2018. DEC.8. szombat / 10:00-18:00 > ESEMÉNY

2018. DEC.16. vasárnap / 10:00-18:00 > ESEMÉNY

Dec.8-án szombaton, és Dec.16-án vasárnap 10:00-17:00 óra között Karácsonyi adománygyűjtés rászoruló gyermekeknek az Antropos.hu Art&Design Market bejáratánál: Gyűjtés a Borsod-Abaúj-Zemplén megye leghátrányosabb régióban található Szalaszend óvoda részére!

  • Bármit szívesen fogadunk: gyerekjátékok 3-7 éves kor között, írószerek, édesség csomagok, mesekönyvek, gyermekruhák, gyermekcipők, tartós élelmiszerek.
  • Gyűjtés koordináció: Tórizs Hajnalka +36 20 442 0092 .

MINDENKI aki adományt ad le, kuponokat kap, amellyel 5-10-15% kedvezménnyel tud vásárolni az Antropos.hu Art&Design Market vásáron.

Köszönjük a segítséget!

Dec.16. vasárnap 10:00-12:00 óra között Karácsonyi, egyedi üveglencsés ékszerkészítő workshop különteremben a Tolvaj Vica, a VNG Design és Demeter Petra, a Cockpit Journal blog szerzőjének vezetésével.
> ESEMÉNY és bővebb infó

A rendezvény helyszíneMorrison’s 2 klub fedett/fűtött udvara – Budapest, V., Szent István krt. 11. (közel a Jászai Mari térhez)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló