Helyszín: Papp László Budapest SportAréna —> Magyarország jelenleg legnagyobb sportarénája.

Időpont: 2019. február 09., 18.00

A SuperEnduro a supercross és az enduro ötvözete. Az egyik ha nem a leglátványosabb műfaja a motoros teremsportoknak. Jellemzően nagy arénákban és rendezvény csarnokokban épített pályán zajlik a viadal ahol a cross és enduro versenyek akadályai egyaránt megtalálhatóak. A GP versenyeken világ legjobb pilótái mérik össze tudásukat és küzdenek egymással és a stopperrel egyaránt. Természetesen mindez egy hatalmas show keretein belül tálalva a nagyérdeműnek. A pontos programtáblát ide kattintva tölthetitek le.

JEGYET VESZEK

Gold kategória: A legjobb helyek, extra szolgáltatással. A belépéskor a Gold jegy mellé jár egy ajándékcsomag a rendezvény hivatalos merchandise termékeivel ellátva, valamint extra belépés a Paddock területére a szünetekben.

Normál jegy: 15.990 Ft
Gyerek jegy (10 év alatt): 7.995 Ft
Csoportos jegy (10 főtől): 15.190 Ft
Csoportos jegy (20 főtől): 14.390 Ft

Silver kategória:  Kiváló rálátás az eseményekre.

Normál jegy: 9.990 Ft
Gyerek jegy (10 év alatt): 4.995 Ft
Csoportos jegy (10 főtől): 9.490 Ft
Csoportos jegy (20 főtől): 8.990 Ft

Bronz kategória: Normál ülőhely, kevésbé frekventált helyről.

Normál jegy: 6.990 Ft
Gyerek jegy (10 év alatt): 3.495 Ft
Csoportos jegy (10 főtől): 6.640 Ft
Csoportos jegy (20 főtől): 6.290 Ft

Training jegy: Limitált darabszámban kapható, 11.00 és 15.00 között megtekinthető a versenyzők edzése.

2.990 Ft


Promoter

A verseny hivatalos promotere az 1994-ben alapított francia ABC communication Alain Blanchard vezénylésével.
A nemzetközi motorsport szövetséggel (FIM) együtt működve évi 8 klasszikus és 5 terem enduro futamot rendeznek. A franciák 14 éve főszervezői az Enduro és a SuperEnduro világbajnokságnak. Több mint 120 futammal a hátuk mögött az enduro bejárta az egész világot.
23 év szünet után 2017-ben hazánk egy sikeres EnduroGP futam rendezését követően újra bekerült a nemzetközi enduro vérkeringésbe. Hatalmas megtiszteltetés hogy 2019-ben lehetőséget kapunk, hogy újra bizonyítsunk ebben a számunkra ez idáig ismeretlen szakágban is.

Versenyzők

A világbajnokság résztvevői közt üdvözölhet a magyar közönség több neves világsztárt, akik már letették névjegyüket a sport történelemben.
A rajtnál ott lesz az aktuális világbajnok Colton Haaker (USA), a legnagyobb ellenfelei idén is várhatóan Billy Bolt(GB), Johny Walker (GB), Alfredo Gomez (ES), Mario Roman (ES), Cody Webb(USA)  lehetnek.
A sportág legnagyobb alakja Taddy Blazusiak (PL) 2017-ben visszavonult, de ezt követően mégis inkább a folytatás mellett döntött. A sportág legelső világbajnoka a Mann szigeteki David Knight még szintén sisakot húz egy-két futam erejéig. Nem szabad megfeledkezni a juniorokról és az Európa Kupa indulóiról sem, akik szintén összemérik tudásukat a viadalon. A fiataloknál a legnagyobb sztár a jövőben már Prestige kategóriában induló német Kevin Gallas, de szép számmal akadnak trónkövetelők minden szezonban.

Magyarok

A sportág magyar úttörője nem más mint Németh Kornél #108, aki évek óta aktív tagja a profik mezőnyének. Első évében elnyerte az “Év újonca” címet, amire alaposan rá is szolgált. Évről évre sikerül neki egy-két versenyen valami emlékezeteset alkotni, ami ösztönzi a fiatal honfitársait.
A Junior kategóriában indul a honi endurozás egyik legtehetségesebb alakja, Zsigovits Norbet  #13, aki fiatal kora ellenére rendszeresen ott van a döntőben és a siker érezhetően már a küszöbön van.
A harmadik név, akinek rendszeresen szurkolhat a magyar közönség az nem más, mint Holló Bence #53. Ő képviseli hazánkat a nemzeti kategóriában, ahol Európa legjobbjai mérik össze tudásukat. Bence itt küzd a dobogós helyezésekért. Reméljük a hazai közönség kihajtja majd belőlük a maximumot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló