Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

Időpont: 2019. február 7-10.

FeHoVa – Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb és leghangulatosabb találkozójára!

Töltsön el a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban egy egész napot a vadászat és a horgászat jegyében, látogasson meg minden kiállítói és programhelyszínt, hiszen a széleskörű kiállítói kínálat mellett a hagyományos programok, bemutatók is várnak mindenkit!

A vadász színpadon a közönségkedvenc programok mennek majd egymás után: gasztro bemutató, elöltöltő fegyver-bemutató, fegyvertartási és -kezelési tanácsadás, madárröptetés…

A FeHoVa szombatján, a vadászkürtösbemutató és verseny után, immár 8. alkalommal foglalják el a vadász színpadot a lelkes jelentkezők, hogy összemérjék tudásukat a FeHoVa Kupa Nemzetközi Szarvasbőgő Bajnokságon.
A horgász színpadon, a hagyományokhoz híven, híres-neves magyar horgászok mesélnek kalandjaikról, versenyeikről, és megosztják trükkjeiket a látogatókkal.

Sétáljon végig az I. FeHoVa Nemzetközi Nyílt Preparátor Verseny bemutatott munkái között, melyre 70 preparátumot neveztek hazai és külföldi prepatárok!

HORGÁSZKÁRTYA-REGISZTRÁCIÓ A FeHoVa-n!
Váltsa ki a Horgászkártyát a FeHoVa-n! Jöjjön ki a FeHoVa-ra és keresse meg a regisztrációs pontokat, hiszen minden helyszíni regisztráló a regisztráció díjával megegyező értékű, különböző ízesítésű pop- up, wafters vagy bojli csomag közül választhat egyet ajándékba!

Egyidejű rendezvények:

VII. FEHOVA-MEOE Nemzetközi Kutyakiállítás (CAC, CACIB) az A, B és D pavilonokban STIHL TIMBERSPORT SERIES ® sportfavágó verseny és bemutató az F pavilonban

Bővebb információ: www.fehova.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló