Új magyar fajták Borvacsora – a borvacsora ételsora és borai:

  • Préselt malacterrine marinált gyümölcsökkel, ruccolával, édesburgonyapürével

Bárdos Mátrai Irsai Olivér 2018

  • Medvehagymás sült csirkekrémleves

Figula Balatonmelléki Zenit & More 2018

  • Kecskesajttal töltött padlizsán rántva, rizssalátával

Tűzkő Birtok Tolnai Cserszegi Fűszeres 2017

  • Rozé kacsamellfilé karamellizált hagymával, dödöllével

Joó Tamás Bíborkadarka 2018

  • Belga csokoládétorta vörösboros meggyraguval, pisztáciaropogóssal

Dominium Turán 2016

A borokból kínált mennyiség fajtánként 1dl.

A fenti menüsoron kívül a svédasztal és a teljes éttermi italkínálat a vendégek rendelkezésére áll az este folyamán.

Részvételi díj: 8500 Ft/fő

Helyszín: Trófea Grill Étterem – Óbuda (1033 Budapest, Laktanya utca 5. )

Időpont: 2019. március 26. 19.00

Asztalfoglalás szükséges:  +36 1 208 8000,  +36 20 255 6347

www.trofeagrill.com

A menü tájékoztató jellegű, a változtatás jogát fenntartjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló