Ha felizgatná magát a pletykák miatt, Tom Cruise egyfolytában perelhetné a bulvárlapokat. (Néha azért pereli is.) Az utóbbi pár hónapban már öt hajmeresztő kitaláció jelent meg róla.
Az OK! Magazin azt írta, Cruise eltiltotta exnejét, Katie Holmest az idei Met Galáról, mivel annak témája a katolicizmus volt, a színésznő pedig katolikushoz méltatlan módon vált el tőle. Ebből persze egy szó sem igaz.

A New Idea magazin arról cikkezett, hogy Cruise a 80 éves Jane Fondával jár. A nevetséges ötletet az adhatta, hogy mindketten felléptek a CinemaCon mozis fesztiválon. A pletykának semmi alapja sincs.

A Star magazin arról fantáziált, hogy Cruise kilép a szcientológia egyházból, hogy visszakaphassa kislányát, Surit. Erről szó sincs.

A National Enquirer azt közölte, hogy Cruise és Elizabeth Moss színésznő járnak. Valójában csak annyi kapcsolat van közöttük, hogy mindketten szcientológusok.

Ugyanez a magazin korábban arról adott hír, hogy Cruise nagyon haragszik Katie Holmesra, mert hozzá akar menni Jamie Foxx-hoz. Ők ketten tényleg járnak, de eszük ágában sincs összeházasodni.

Nyáron bizonyára még hajmeresztőbb pletykákra számíthatunk, mert kijön Tom Cruise új szuperprodukciója, a Mission: Impossible – Utóhatás, és a magazinok ki akarják majd használni a rá irányuló figyelmet. Mint az előzetesekből már kiderült, az Utóhatásban még extrémebb kaszkadőrmutatványok lesznek láthatók, amelyek során Cruise egyszer meg is sérült.

(Mission: Impossible – Fallout – hazai bemutató: 2018. augusztus 2.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló