Hamarosan a mozikba kerül Emily Blunt izgalmas új thrillere, a Hang nélkül, amelyben különös rémek tartják rettegésben a világot. A filmet a színésznő férje,John Krasinski rendezte, aki az egyik forgatókönyvíró és a másik főszereplő is, tehát elmondhatjuk, hogy a műfaja ellenére valódi családi moziról van szó.

Emily Bluntra Az ördög Pradát visel fanyar titkárnőjeként figyelt fel a világ, és ehhez a filmhez kötődik az első tudnivaló is.

  1. Az Oscar-jelölt Stanley Tucci divatszerkesztőt alakít a Pradában, és azóta Blunt sógora lett. Elvette ugyanis a színésznő húgát, Felicityt. Blunt és Krasinski 2010-es esküvőjén találkoztak.
  2. Kamaszkorában beszédhibás volt, és a színészet jelentette számára a terápiát, hogy leküzdhesse ezt a problémát.
  3. Írtak neki egy dalt: Blunt 2005 és 2008 között Michael Bubléval járt, aki annyira bele volt zúgva, hogy hozzá írta az Everything című dalt.
  4. Képzett énekesnő és csellista. AVadregénycímű filmben hallhattuk énekelni, a Szerelmem nyara című filmben pedig csellózik.
  5. Majdnem ő lett Fekete Özvegy a Marvel-filmekben, de aztán egy másik produkció miatt visszalépett, és Scarlett Johansson kapta meg a szerepet. Egyébként el tudjuk képzelni, amint Emily fekete bőrszerkóban lehajít valakit a harmadikról?
  6. Kis korában volt egy kínos találkozása az Anya királynővel. A színésznő nagyapja magas rangú katonatiszt volt, aki egyszer elvitte kislányát egy ünnepségre, ahol az Anyakirálynő (II. Erzsébet édesanyja) is megjelent. Amikor bemutatták egymásnak őket, Emily meglengette kedvenc plüssállatát, amely a fokozott igénybevétel miatt rendkívül koszos volt. „Ó, látom, nagyon szereted őt” – reagált udvariasan az Anyakirálynő.
  7. Legszívesebben házakat újítana fel

„Ez lenne az állomunka számomra – árulja el a Vanity Fair idei januári számában. – Imádok különféle anyagokkal dolgozni és kitalálni, az egyes szobáknak mi legyen a története. Néha le sem tudok szakadni a Pinterestről.”

(A Quiet Place – hazai bemutató: 2018. április 5.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló