Jól kezdődik az év, ha az egy KIRÁLY VIKTOR koncerttel indul. 2019. január 10-én egy nagyszabású show keretén belül találkozhatunk a méltán elismert és tehetségével mindenkit lenyűgöző előadóval.
Király Viktor, a sokoldalúságáról ismert énekes, zenész, aki épp oly hiteles egy szimfonikus zenekarral kísért koncerten a MÜPÁ-ban, mint a Budapest Park több ezres fiatal közönsége előtt.

Az énekes-dalszerző ezen a január esti koncertjén az árnyalatait mutatja meg a közönségnek. Egy kicsit jobban közel enged, egy kicsit többet megmutat magából. Bensőséges, mégis energiával teli koncertnek lehetnek tanúi azok, akik jegyet váltanak az eseményre, hogy meghallgassák Király Viktor kedvenc saját soul/funk/pop stílusú dalait, vagy épp egy nagyívű, balladisztikus számát, amit a Monarchia szimfonikusokkal ad elő.  A koncerten állandó zenekara, az ezúttal kibővített Dreamers együttes lesz a társa, valamint a show-hoz nélkülözhetetlen táncosok.

Természetesen vendégei is lesznek, de a névsor legyen meglepetés…

Annyit azonban elárulhatunk, hogy Viktor egy olyan tehetséges előadót is meghívott – neve most még titok – aki kiemelkedő tehetségével lopta be magát a közönség szívébe és akivel már most is közös dalaikkal dolgoznak nem kevesebb céllal, mint hogy továbbra is listavezetők legyenek a slágerlistákon.

Helyszín: Erkel Színház (1087 Budapest, II. János Pál pápa tér 30)

Időpont: 2019. január 10. 19.00

JEGYET VESZEK

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló