Eljegyzés előtt állsz, és szinte sokkol a kínálat sokszínűsége? Nem tudod, hova kapj és azt sem, hogy vajon mi tetszene a kedvesednek? Rengeteg fogalom szakad a nyakadba, mint a gyűrű anyaga, színe, a kő formája, színe, foglalata és még sorolhatnánk? Ha úgy érzed, hogy nincs kiút az ékszerekből, akkor ismerd meg velünk a legnépszerűbb eljegyzésigyűrű-fazonokat!

Eljegyzési gyűrű

Az eljegyzési gyűrű az örök szerelem szimbóluma, és egy döntést hivatott megpecsételni. Ezzel fejezed ki a kedvesed felé, hogy elkötelezed magad, és vele szeretnéd leélni az életedet, jóban-rosszban. Sok nő számára ez az ékszer már kislánykora óta rendkívül előkelő helyet foglal el a szívében, így nagy a nyomás, aminek meg kell felelni. Ne hagyd, hogy az elvárások elrontsák az erre a különleges pillanatra való készülődést!

Az eljegyzési gyűrű ma már sokféle anyagból készülhet, ezüst, arany és persze akár platina is lehet. Ez nagyban függ a leendő menyasszony stílusától, de valljuk be, a legnépszerűbb még mindig az arany, amiből ma már válogathatunk a sárga, a fehér és a rozé közül is. 

A legtöbb eljegyzési gyűrű köves, azaz helyet kap benne egy vagy éppen több drágakő. Az igényektől függően ez lehet cirkónia, színes drágakő, de a mai napig a legtöbben a gyémántot választják. 

A legnépszerűbb fazonok

Az egyik legelterjedtebb a szoliter gyűrű, ami egy követ tartalmaz, ami többféle foglalatban kerülhet rögzítésre a gyűrűben. Lehet nagy és hangsúlyos ez a kő, de akár apró és visszafogott is, továbbá fehér gyémánt vagy éppen színes is kerülhet az ékszerbe. A foglalat sokat számít a kinézet szempontjából, de a leggyakrabban a karmokkal találkozhatunk. Ez a gyűrűtípus egyszerű és elegáns hatást kelt. 

A többköves gyűrűk is lehetnek hasonlóan elegánsak, mint az egyköves darab, de ebben az esetben nagy a játéktér a méretek tekintetében. Lehet, hogy egy nagyobb követ vesznek körbe a kisebbek, vagy épp sok kicsiből készül valami ízléses minta. Akár visszafogott és diszkrét darabot szeretnél, akár figyelemfelkeltő és modern gyűrűt, a választás rajtad múlik!

Az Ékszerpalota webáruházban rengeteg izgalmas eljegyzési gyűrűvel találkozhatsz. Igazán népszerűek az egy nagy követ körülvevő kis kövekkel díszített darabok. Sőt, az igazán bevállalós menyasszonyoknak színes középső kővel érdemes választani, hiszen biztosan elnyeri majd a tetszését. Ezek egy kicsit hangsúlyosabb és feltűnőbb eljegyzési gyűrűk. 

Végül pedig nem mehetünk el szó nélkül a méltán népszerű Band Ring stílus mellett sem. Ezekben az ékszerekben a gyűrű majdnem teljes felületén körbefutnak a kisebb-nagyobb drágakövek, amik egy sorban helyezkednek el. Foglalat tekintetében különböző technikákkal találkozhatunk, így érdemes alaposan körülnézni a webáruházban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló