A Margitszigeti Színház alkalmazkodik a jelenlegi helyzethez és reméli, hogy megtalálta annak a lehetőségét, hogy megtartva a közönséget, a művészeknek a fellépési alkalmat, kollégáinak pedig munkalehetőséget adjon. Mindezért jelenleg nem jegyet árul az előadásokra! Azonban egy páratlan és alaposan átgondolt konstrukciót kínál a nyári teátrum a Margitszigeti Ajándékkártyával

Az online kártyavásárlás, a kedvező árképzés, a későbbi kedvezmények, a helyválasztási elsőbbség, a VIP-jellegű szolgáltatások, azaz összességében egy kártyacsomag a páratlan ajánlat, mellyel Margitszigeti Szabadtéri Színház a 2021-es nyári szezon előadásait kínálja.

Az Ajándékkártya+ kizárólag 1 hónapig, limitált példányszámban, online, biztonságosan megvásárolható. 10 ezer = 20 ezer+ Azaz a 20 ezer forint értékű ajándékkártyáért 10 ezer forintot fizet a vásárló, melyet a színház további 10 ezer forinttal egészít ki a jegyvásárlás alkalmával. A színházi vagy koncert élményt pedig a felhasználó választhatja ki a margitszigeti szabadtéri repertoárjából.

Részletek: ITT

Bár még javában a télre fókuszálunk, a Margitszigeti Színház aktuális és legfőbb tennivalója mégis a készülés a 2021-es nyári évadra – tájékoztatta szerkesztőségünket Bán Teodóra a Margitszigeti Színház ügyvezetője. Tudjuk, hogy most mindennél fontosabb egymásra figyelni. Jelenleg a kapcsolat a közönséggel a virtuális térben zajlik.  Számos színházi bemutató és koncert maradt el, már a tavaszi és  az őszi időszakban is.  Mindezért is a Margitszigeti Színház befogadója és támogatója, partnere kíván lenni a művészeti területeknek a 2021-es évben.

2021-es évad

2021-es évad az Évfordulók éve is, hiszen kiváló lehetőség számunkra, hogy a legnagyobbakra a legjobbakkal, klasszikus módon emlékezzünk: Verdi, Mozart és Bartók művei csendülnek fel a nagyszínpadon.

Új színházi bemutatók, operák és balettek, hangversenyek, lemezbemutatók, klasszikus és pop koncertek, ismert és kedvelt magyar sztárok, visszatérő kedvencek, jubiláló popsztárok és együttesek találtak már és találnak otthonra és közönségre a Margitszigeten.

Állandó partnereink – a Magyar Állami Operaház, a Nemzeti Filharmonikusok, a Budapesti Operettszínház, a Veszprémi Petőfi Színház – is fellépnek. Visszatér a Margitszigetre a Magyar Állami Népi Együttes megünnepelni a 20 éves Naplegendát. A Duna Művészegyüttes hagyományosan, minden évben találkozóra hívja a szomszédokat és a távolabbi kontinensek és nemzetek képviselőit az ikonikus Duna Karneválra, mely 2021-ben immár a 25. lesz. Pál István Szalonna és Bandája ismét vendégünk lesz, a Nemzeti Táncszínház pedig a Magyar hősök, csaták és szerelmek produkcióval készül.

Három külföldi sztárvendéggel, szoprán, tenor, bariton operagálával ünnepeljük a Verdi évfordulót. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarral és a Jussen fivérekkel Mozart estet tervezünk, valamint tárgyalunk egy Bartók est megvalósításáról a Szegedi Kortárs Balettel. Calixto Bieito rendezésében érkezik Bizet: Carmen operája, egyeztetünk a Budapesti Operettszínházzal az új rendezésű Hegedűs a háztetőn-ről.  Magyarországi bemutatóként a Margitszigeten debütál az Addams Family musical és Lévay Szilveszter egyik legkedvesebb musicalje, a Mozart című kosztümös előadás is bemutatóként érkezik Veszprémből.

Bán Teodóra – a mostani helyzetre reagálva –, üzenetként kiemelte: a Margitszigeti Színház Mindenki színháza kíván lenni, helyet adni, összefogni és együtt tervezni a jövőt. Ez legyen a közös feladatunk, mellyel a Reményt kívánjuk fenntartani így advent idején is a művészekben, dolgozókban és közönségben egyaránt: A margitszigeti nyári színház, az ország társulatai és kiválóságai várják az élő találkozást a közönséggel az ősfás, sok évszázadot megélt tündérkert színházában, a Margitszigeten.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló