Július 15-én jött a hivatalos állásfoglalás az országos tisztifőorvostól, mely szerint az okt. 9-11-ig rendezendő nosztalgia járműves kiállítás KORLÁTOZÁS NÉLKÜL MEGTARTHATÓ. 

(Nem összetévesztendő a zenés-táncos rendezvényekkel, ahol 500 fő a limit!)

Az Oldtimer Show családbarát rendezvény. A belépőjegy megváltása után a rendezvény területén sok ingyenesen igénybe vehető játék van a gyerekeknek, amikért más rendezvényeken fizetni kell. 2020-ban még több játékot biztosítunk a gyerekeknek díjmentesen: bungee a terepralli autóknál, arcfestés a Vasúti kocsi színpadon, íjászat és airsoft lövészet a katonatáborok mellett, kézműves foglalkoztató a Tájház udvarán, a Tájház előtt régi termelő eszközök kipróbálása (kukorica morzsoló, daráló, stb…) és a termények etetése az állatkákkal, állatsimogató 30 db állattal. Újdonság a nagy park füves területén a tűzoltóruhába öltözős tűzoltás imitáció a gyerekeknek, ami szintén díjmentes.

A rendezvény kiegészítő programjaként idén hangsúlyosan megjelenik a hagyományőrzés és a gasztronómia, mivel az október 9-11. hétvége eredetileg a „Disznótoros Kolbászfesztivál” hétvégéje lett volna. Ezt a mulatságot 2021. március idusára kellett áttennünk. Vigaszként a 2020-as Oldtimer Show kiegészítő programjai közé beemeltük a „Kolbászvásár”-t, mint új kiegészítő programot. A kézműves ételekből és italokból a „Gasztro” utcában, a „Vastagkolbász” utcában és a „Vásártér”-en lehet majd vásárolgatni.

Bővebb információ a rendezvényről, és a programokról: ITT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló