Az apiterápia egy ősi gyógymód az immunrendszerünk erősítésére, mely alatt a méhek által előállított anyagok gyógyító célú felhasználását értjük.

Németh Józsefné Márta természetgyógyász-reflexológus arról beszélt, az immunerősítésre használt termékek egy része növényi eredetű, mint a méz, a propolisz, míg a másik része a méhektől származik, úgymint a méhpempő. A szakértő szerint a felsorolt táplálékok komplex összetételüknek köszönhetően pótolják a fontos tápanyagok hiányát, így szervezetünkben kulcsfontosságú szerepük van.

Arkoroyal kaptár

Az apiterápia kifejezéssel talán csak kevesen találkoztak mostanáig, a mögöttes jelentésével viszont alighanem mindenki tisztában van. Az „api” a méhre utal, a „terápia” pedig kezelést jelent, vagyis az összevont szószerkezet fogalmán a méhek által előállított anyagok gyógyító célú felhasználását értjük. Az ősi gyógymód évszázadok óta ismert és napjainkban egyre többen fogyasztják az egészség megőrzésére az apiterápiába tartozó termékeket, mint például az Arkoroyalt.

A természet patikája tálcán kínálja a megoldást >>>Apiterápia

Németh Józsefné Márta természetgyógyász-reflexológus arról beszélt, az Arkoroyal termékeiben is megtalálható méhpempő a dolgozó méhek garatmirigy váladéka, a fiatal méhek táplálására szolgál, a kiváltságos méhkirálynő pedig egész életében fogyasztja, számára ez a hosszú élet titka. Az immunrendszer támogatása, fertőzések, influenza megelőzésére, érelmeszesedés, szívinfarktus, időskori elbutulás, cukorbetegség, csontritkulás, makuladegeneráció megelőzésében jól alkalmazható. Fogyasztása kúraszerűen ajánlott.

Arkoroyal méhkaptár

A propolisz a méhek által a rügyekről begyűjtött gyanta, amihez a méhek saját váladékukat injektálják. A propolisz, mint egy bástya védi a kaptárt, megakadályozva a fertőzések és kórokozók behatolását.

„Vírusellenes „gyógyszer”, az influenza, nátha legyőzésére alkalmazzák előszeretettel, de egyéb légzőszervi megbetegedések, gyomorhurut, vastagbélgyulladás, fogínygyulladás, illetve szájüregi problémák kezelésére is nagyon jó. Abszolút intelligens, ugyanis felismeri a káros baktériumokat, és csak ezeket pusztítja el, a jótékonyakat nem. Fertőzés esetén 1-3 g fogyasztása javasolt, mézben elkeverve, és gyógyulás után is ajánlott folytatni a gyógymódot körülbelül egy hétig” – fogalmazott a szakember.

Apiterápia

A mézről természetes antibiotikumként beszélt. Mint fogalmazott, a méz kedvezően hat az izomzat, a szívizomzat működésére, tisztítja a vért, jót tesz az emésztésnek, vérnyomáscsökkentő hatása is van. Nagy az energiatartalma, a fáradtság leküzdésében is hatásos.

Prémium minőségű méhpempő

Bio termékek kemikáliáktól mentes körzetben lévő kaptárakból

Az Arkoroyal egészségmegőrző termékek széles választékát jelenti egyenesen a méh kaptárból. Az Arkoroyal BIO prémium minőségű méhpempővel készült, melyet a felelős méhészeti címke is igazol.

Apiterápia ősi gyógymód

Használata rendkívül egyszerű, az ampullás kiszerelés felhasználóbarát, hatásmechanizmusa kedvező, mert gyorsan felszívódik a szervezetben. Hűtést nem igényel, jóízű, a napi hatóanyagmennyiséget garantáltan tartalmazzák az ampullák.

A gyártó cég, az Arkopharma a hatósági előírásoknál sokkal szigorúbban biztosítja a méhek helyének természetes tisztaságát. A kaptárak 20 km²-es körzetében kemikáliáktól mentes, bioorganikus környezetet teremtett, továbbá a terméket minden esetben szigorú minőség-ellenőrzés alá vetik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló