Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én szoktam porszívózni. Viszont több olyan dolog is van, amit utálok a porszívózásban. Eleve a tápkábel megőrjít. Egyszerűen nem tudom úgy elhelyezni, hogy ne lenne útban, ne akadna be, vagy ne lenne túl rövid. Megőrjít!

Aztán ott van még az is, hogy folyamatosan húznom kell magam után az egész nagy porszívót. Ez pedig egy idő után már nem is annyira vicces. És akkor még nem is beszéltünk a porszívó elpakolásáról. Egyszerűen soha, sehol nem találom a helyét, mindig csak útban van, főleg, hogy nem feltétlen van rá szükségem minden nap.

Két porszívó a hatékonyság növeléséhez? Igen!

Ha azt szeretnénk, hogy helyettünk dolgozzon a porszívónk, akkor nem álló porszívót, hanem robotporszívót kell beszerezzünk. Ugyanakkor érdemes lehet mindkettőt beszerezni, mert mindkettőnek megvannak a korlátai. Pl. a robotporszívó nem fogja a kanapénkat is felporszívózni, míg az álló porszívónk nem fog akkor kiporszívózni, amikor nem vagyunk otthon. 

Ha bármelyik érdekel, akkor nézd meg a Moon Store Eufy porszívó kínálatát, ahol megtalálod a bevált robotporszívókat. Viszont mellettük ott van az új Eufy HomeVac S11 Reach állóporszívó is, mely kiváló választás lehet, mert garantáltan meg fogja könnyíteni a mindennapi takarításod.

Kényelem

Ha pl. a fent említett álló porszívó mellett döntesz, sokkal kényelmesebb lesz minden takarításod. Nem kell vacakolnod a kábellel, sőt még csak az elrakásnál sem kell aggódnod, hogy hova tedd a porszívót. Persze, mert csak berakod a sarokba és kész, nem? Hát nem, ugyanis van az álló porszívóhoz egy nagyon esztétikusan megoldott falra szerelhető tartó. Mivel nem lóg le, gyakorlatilag semmi helyet nem foglalunk vele. Nagyon jó kis találmány, mert így ráadásul mindig kéznél is van az eszköz. Ami azoknak lehet nagyon jó, akik nagyon nehezen veszik rá magukat a porszívózásra, mert mindig szem előtt lesz a készülék.

Teljesítmény

Maradva a fent említett modellnél, a nagy teljesítményű akkumulátor akár 40 perces üzemidőt is engedélyez. Több teljesítményi fokozat közül lehet választani, így akár nagyon erős szívóteljesítményt is elérhetünk az álló porszívónkkal. Minden feladathoz külön kiegészítő (fej) tartozik, legyen szó kényes felületekről vagy szűk helyekről. Így teljes a takarítás, nem marad sehol por, kosz, morzsa.

A maximális motorteljesítmény és a tartósság céljából 5 szintes szűrőrendszerrel van felszerelve az Eufy HomeVac S11 Reach álló porszívó. Garantált az erős szívóhatás, mely legnagyobb fokozaton akár 8 percig is folyamatos extra erős teljesítményre képes.

Én a jövőben tervezek beszerezni egy ilyen készüléket. Egy robotporszívó mellett fogom használni. Ahogy korábban is írtam, nagyon jól kiegészítik egymást. A robotporszívó gondoskodik a lakásról addig, amíg mi dolgozunk, míg ha hazaértünk, jöhet a vezetékmentes kézi porszívózás az álló porszívóval. Ha Te is vásárlás előtt állsz, ajánlom ezt a kombót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló