Újabb nemes gesztussal rukkolt elő az Aquaworld Resort Budapest.

Február folyamán hétről hétre több, mint 1800 adag melegételt készítettek rászorulók számára, márciusban és áprilisban a Nemzeti Népegészségügyi Központ COVID mintavételi szűrőbuszának biztosítottak helyszínt, most pedig 1 hónapon keresztül ingyenes fürdőzésre invitálja az egészségügyi dolgozókat a Vízibirodalom.

„Most szeretnénk ismét egy felajánlással segíteni azoknak, akik a járvány kezdetétől kemény munkával álltak helyt ebben a nehéz időszakban.

Felajánlásunk keretében szeretnénk az egészségügyi dolgozók számára ingyenes belépési lehetőséget és ezzel egy egész napos kikapcsolódást biztosítani az Aquaworld élményfürdőbe. Szeretnénk megköszönni áldozatos munkájukat és némi pihentető élményt ajándékozni számukra.”

Aquaworld Resort Budapest Hotel, strand és élményfürdő

A felajánlást a Magyar Egészségügyi Szakdolgozó Kamara elnöke Dr. Balogh Zoltán nagy örömmel fogadta, kiemelte, hogy rengeteg egyéb felajánlás érkezik hozzájuk, amelyek komoly segítséget jelentenek ebben a nehéz időszakban, de a pihenés és a kikapcsolódás most talán mindennél fontosabb.

Jelenleg közel 80.000 fő rendelkezik kamarai tagsággal, akik lehetőséget kaphatnak 2021. június 1. és 2021. június 30. között az ingyenes pihenésre.

Az igénylés részleteiről a kamara fogja értesíteni az egészségügyi dolgozókat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló