Ha még nem jártál tengerparton akkor azért, ha pedig csak elmarad az idei tengerparti nyaralás akkor azért érdemes ellátogatni a LUPA-ra. Itt ugyanis nem csak szlogen, hogy Budapest tengerpartja, valóban sikerült tengerparti hangulatot teremteni. Süppedős homok, pálmafák, hófehér baldachinos ágyak és a gyönyörű kék víz.

Mi már leteszteltük, ne hagyjátok ki Ti sem!

Thaiföld, Dubai és Amerika mellett már a LUPÁN is: Slip and Fly, az ország legizgalmasabb csúszdája

A LUPA idei leglátványosabb attrakciója az ország immár legizgalmasabb csúszdája, ami három különböző dobásszögben “hajítja” a vízbe a látogatókat. Van extrém, közepes és úgynevezett alap csúszda, melyek átlagsebessége elérheti a 35 km/órát. A kérdés, hogy melyik dob fel magasabbra, ami akár 4 méter is lehet, illetve messzebbre, ami akár 10 méter repülést is jelenthet a víz felett. A Slip and Fly csúszda a világban egyre több helyen megjelenő beach attrakció, ami rendkívül vonzó és szórakoztató mind a vízimádóknak, mind az extrémebb sportok kedvelőinek. Még csak pár ilyen csúszda található egész Európában, de itthon a LUPA Beach látogatói már mostantól kipróbálhatják a Slip’n’Fly érzést.

😱😯😎‼️💪♥️ HAMAROSAN!

Közzétette: Lupa Tó Official – 2020. július 21., kedd

LUPAtorony, szaunaházzal

A LUPA egy új, látványos építménye a LUPAtorony, ami egy 70 nm-es terasszal és egy kisebb csoportot (6 főt) befogadó szaunaházzal ad felejthetetlen élményt a pazar kilátással és melynek luxusságát emeli a LUPACabana bár “bottle service” szolgáltatása. Csak egy telefon és perceken belül érkezik a pincér a kedvenc italunkkal.

Beach-ételek és holdfényes vacsorák

A LUPA Beach akár csak az igazi tengerpartok, nem csak a fürdőzés szerelmeseinek nyújt élményt. „Azáltal, hogy estére is megnyitjuk a kapukat és 19 órától, már mindenki ingyenesen léphet be a területre, az is határozott célunk, hogy a látogatók minél szélesebb körét idevonzzuk. Azokat is, akik csak korzóznának a partmenti sétányon, meg azokat, akik szívesen táncolnának a homokban egy sunset partin, de persze azokat is, akik inkább egy holdfényes vízparti vacsorára vágynak partnerükkel vagy barátaikkal” – mondja a LUPA Beach főnöke.

Bringával a LUPÁRa

A környezettudatosság jegyében fókuszt kapnak a bringások, kivált azért is, mert az új EuroVelo bringaút a tó dunai oldala mellett vezet majd, és amikor – várhatóan idén augusztusban – kész lesz, azon az oldalon is bejáratot nyit a LUPA. Addig is, a LUPA dolgozói azzal is szeretnék ösztönözni a kerékpáros közlekedést, hogy aki bringával jön már most a LUPÁra, egy ajándék palack ásványvizet kap.

Környezettudatos LUPA

– a vendéglátósegységek re poharat illetve komposztálható, teljesen lebomló, természetes alapanyagokból (cukornád, PLA illetve papír) készült tányért, poharat, evőeszközöket és szívószálat használnak és van növényi bevonatú kávés pohár is
– csak környezettudatos tisztítószerekkel dolgoznak
– kiemelt figyelmet fordítanak a víztisztaság védelmére és a LUPA környezetének védelmére, ezért a LUPA területén kizárólag elektromos meghajtású járművekkel szállítják a vendégeket illetve a munkatársak is ilyen eszközöket használnak
Aki pedig HÉV-vel érkezik, azt a Budakalászi megállótól szintén elektromos busszal szállítják a tóhoz.

VIP szolgáltatások

A VIP belépőjegy, tartalmaz parkolóhelyet, természetesen belépést a Beach területére, a Costes vízparti területén ágyat valamint egy welcome drinket.
Aki pedig egy saját partszakaszt is akar magának, ott a Private Beach, egy-egy elszeparált hely, saját partszakasszal. Ennek az ára tartalmazza a VIP parkolót, nyilván a belépést a Beachre, törölközőt, bekészített italokat, üdvözlő italt, egész napos felszolgálót, napágyat és baldachinos ágyat.

LUPA SPORT

Több tucat sportolási lehetőség vár mindenkit. A kínálat szinte kimeríthetetlen: itt van például a közép-európai régió legnagyobb wakeboard centruma, működik egy búvárcentrum, a vízben elsüllyesztett tereptárgyakkal, de ki lehet próbálni a Flyboardot vagy szuperhős módjára előtörhetünk a habokból a menő Jetovatorral is. És nem beszéltünk a változatos beach sportokról, a szabadtéri edzőteremről, a teqballról vagy a vízen különböző evezős sportokról illetve vízilabda pályákról. És napjaink legmenőbb vízi járműve, a SUP sem maradhat le: a LUPÁN egy komoly SUP bázis várja a látogatókat.

LUPA Camping

A LUPÁNak saját „szállodasora” is van. A glamping egy előre felállított és ágyakkal felszerelt sátrakból álló terület. Foglalható például a Prémium LUPA sátor, ami LUPA-tóra néző, kényelmi eszközökkel felszerelt sátor. Éjszakai hideg esetén a sátrak fűthetőek. Minden sátorban található konnektor és hajszárító. A takarók, párnák és ágyneműk frissen bekészítve várják a visszatérő és legújabb vendégeket. A négyszemélyes prémiumsátor mellett foglalható a LUPA legcsendesebb részén lévő 2 személyes Luxus LUPA sátor is, természetesen luxus szolgáltatásokkal. A glamping állandó befogadóképesség 62 fő, csoportos igény esetén akár 200 főig bővíthető.

És természetesen továbbra is jár a Westend City Center mellől induló LUPAbusz, oda-vissza a nyitvatartás ideje alatt, menetrend szerint, ami itt található: LUPAbusz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló