6 hónapja egy 14 fős kreatív csapat tervezi a Neverland legújabb, 250 négyzetméteres horror tematikájú szabadulószobáját. Az építkezést szeptemberben kezdik meg, a munkálatokba hollywoodi filmstúdióknak dolgozó díszlet és speciális effekteket készítő cégeket is bevontak. Külön filmes stáb dolgozik a szobán belül látható videókon, melyekhez Hevér Gábor, a „magyar Leonardo DiCaprio” kölcsönzi a hangját. A beruházás értéke 160 millió forint.

A karantén alatt sem állt meg a Neverland szórakoztató központban az élet. Arra használták fel azt az időszakot, hogy fejlesszenek, karban tartsanak, megtervezzék az újranyitást. Szerencsére egyetlen embert sem kellett elküldeniük, sőt bővülni tudtak, és az elmúlt hetekben megduplázták a forgalmukat.

14 fős kreatív stáb tervezi a játékmenetet

A Neverland a vírus okozta válság alatt kezdett bele egy új szabadulószoba fejlesztésébe is. Magyarország legnagyobb, legfélelmetesebb horror szabadulószobájának játékmenetét már 6 hónapja egy 14 fős kreatív stáb tervezi. A kivitelezési munkálatokat szeptemberben kezdik, a tervek szerint néhány hónap alatt kialakítják a 250 m2-es egyedülálló játékteret.

Fontosak az apró részletek

„A sikerünk titka az, hogy mindent nagyon átgondolva, rengeteg visszajelzést követően megtervezünk és kivitelezzük. Rengeteg munkát teszünk az apró részletekbe is, amit a vendégek nem mindig veszik észre, de egy aprósággal évente akár 10 milliós plusz bevételt termelünk.” – mesélte az ötletgazda, majd hozzátette: van, amiről ő sem beszélhet, mert marketing stratégiájuk egy részét úgy őrzik, mint a Coca Cola a titkos receptjét.

Ausztráliába terjeszkednének

Josep Zara hamarosan hosszú hetekre Ausztráliába utazik, hogy előtervezze a Neverland ausztrál terjeszkedését. A kontinens négy legnagyobb városában szeretnének nyitni: a tervek szerint Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane lakosságát is megfertőzik majd a szabadulószobák világával és „felrobbantják” a helyi szórakoztatóipart. Ha ez megtörtént, az Egyesült Államokban is szeretnének egységeket nyitni.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló