Ebben az évben a Budapest Borfesztivál korlátozott kiállítói és látogatói számmal, de magas színvonalú eseményen fogadja elkötelezett rajongóit szeptember 10-13. között a Budavári Palota Hunyadi udvarában.

Budapest egyik legimpozánsabb környezetében biztonságosan, szabadtéren borozhatsz a barátaiddal. Prémium borokkal és pezsgőkkel, gourmet ételkínálattal és lounge hangulattal várnak egy felejthetetlen nyár végi élményre.

Jegyek – tényleg korlátozott számban

Az idei fesztivál idősávos rendszerben kerül lebonyolításra, és a biztonságod érdekében minden idősávban egyszerre legfeljebb 500 fő tartózkodhat a rendezvény területén. Biztos észreveszed majd, hogy a jegyárak a megszokottnál magasabbak. Ennek oka, hogy az idei év rendkívül nehéz helyzetbe sodort minket, és túlzás nélkül a közel 30 éves esemény jövője a tét. A magas jegyárakkal gyakorlatilag a támogatásodat kérjük, de nagylelkűségedet igyekszünk meghálálni: két VinAgora érmes borkóstolóval, és a jövő évi, 30. Budapest Borfesztiválra szóló ajándék napijeggyel.  

Borok & Pezsgők 

Kicsi a bors(or), de erős – mondhatnánk, de nem szeretnénk elviccelni. A méretbeli korlátok ugyan kihívást jelentettek, de így is egy változatos, izgalmas kínálatot sikerült összehozni, az elismert minőség elvét követve! Mivel még fél lábbal a nyárban leszünk, fókuszáljunk most a buborékokra … A minőségi olasz Proseccok, valamint Moët&Chandon és Dom Perignon Champagne-ok mellett kapható lesz több hazai tradicionális pezsgő is, mindenekelőtt Baranyai Péter (Garamvári Szőlőbirtok), a VinAgora Nemzetközi Borverseny legeredményesebb fiatal borászának díjnyertes tételei, illetve Koch Csaba, az Év Bortermelője díj legutóbbi győztesének gyönyörű Chardonnay Brut pezsgője is.

Étkek

Lássuk végül a pezsgők és borok méltó kíséretét!
Az XXL Catering két vendéget és séfjeiket hozza magával: a balatonfüredi Sparhelt Bistro és a csopaki Szomszéd Kertje igazi kerti parti hangulatot és gourmet élményeket ígérnek Budapest Borfesztivál Limited látogatóinak. A minőségi élelmiszerek egyik legnagyobb hazai szakértője, a SZEGA Market legjobb prémium sajtjaival és érlelt sonkáival, valamint ezekből készült finomságokkal kényezteti a nagyérdeműt. Az édesszájúakat pedig a Bolka Bonbon várja fagylalt desszertekkel, borra hangolt jégkrém falatkákkal, gyümölcsvariációkkal, de a kísérletező kedvűek kóstolhatnak fagylaltot pezsgővel, zöldségtextúrákkal, sajttal, vagy éppen zöld-fűszerekkel is.

Bővebb információk:
facebook.com/aborfesztival
aborfesztival.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló