A napokban felröppent a hír, hogy több medve is szabadon kószálhat Magyarországon, akiket jobb elkerülni. Az év végén azonban érkezik többszázezer gyermek kedvenc medvéje, akivel érdemes lesz találkozni. A Masha és a Medve állathősére nem kell nyomkövetőt rakni, pontosan tudjuk, hol fog felbukkanni. Elsőként december 28-án 14 órakor, majd még aznap 17.30-kor találkozhatunk vele a MOMKult-ban.

Decemberben érkezik hozzánk a világ egyik legnézettebb mesesorozatának hőse, Masha, és állandó társa, a visszavonult cirkuszi medve. Az előadás érdekessége, hogy immár egy hazai produkciós iroda kezében vannak a mese színházi jogai, ami egy hatalmas hazai siker, hisz’ a népszerű mese színházi adaptációjának a jogát Európa 11 országára kapta meg a PannonProdukció iroda.

A Masha és a Medve jogtulajdonosai hosszas procedúra után választották ki a szervező céget. “László Sándor és produkciós irodája kiváló referenciákkal bír és tapasztalata a környező országokra is kiterjed s nem utolsó sorban már a Masha és a Medve musical változatával is foglalkozott korábban” – mondta a Animacord Animation Studio Live Show részlegének igazgatója.

Decemberben tehát egy teljes egészében hazai produkciót láthatunk majd, mely többször színpadra kerül a 2019-es színházi évadban is.


És ha van, aki a történetet nem ismerné: Masha a nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s
nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton
elképesztő kalandokba bonyolódnak. Ezúttal egy fantasztikus karácsonyi nyomozós bonyodalomba
keverednek Rózival a malaccal, nyuszival, a farkas testvérekkel, pingvinnel. A történetben szerepel még
Kétkedőssy professzor, aki mint neve is mutatja nem hisz a csodákban és varázslatban egy jeti fiú, aki
fantasztikus dolgokra képes, valamint egy meglepetés vendég, akit “minden gyermek várva vár”.

JEGYET VESZEK

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Összehasonlítás

Duna-Part programajánló