Jön az év legfantasztikusabb szabadtéri lóverseny eseménye.

Mintha csak ma lett volna… Emlékeznek Esti Fény tavalyi fantasztikus sikerére a Magyar Derbyben? Látták Veronica Fling győzelmét a Magyar Ügetőderbyben? Hallottak a Kincsem Park – Agár Derbyben aratott Booksy győzelemről? Részt vettek az ország legnagyobb kalapversenyében a Kincsem Parkban?

Ha igen és tetszett, akkor azért, ha pedig nem voltak tavaly a Derbyn, akkor pedig azért lesz érdemes kilátogatni a Kincsem Parkba 2019. június 28. és 30. között a Derby és Divat Fesztiválra.

A Derby szó minden zsoké, hajtó és tréner álma. Derbyt nyerni egy semmihez sem hasonlítható érzés. Minden szakember azért dolgozik a Kincsem Parkban, hogy legalább életében egyszer Derbyt nyerjen, hiszen a világon mindenhol a Derby a legrangosabb verseny.

A Kincsem Park idén is megrendezi a Derby és Divat Fesztivált, ahol három napon három szakág legjobbjai csapnak össze a versenyek versenyében.

Öltözz elegánsan és gyere kalapban!

Szombaton és vasárnap a legszebb és legtökéletesebben kalapokat és öltözéket díjazzuk egy-egy fantasztikus ajándékkal. (Az ajándékokat a készlet erejéig tudjuk biztosítani.)

JEGYET VESZEK!

Részletes program itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló