A pazar látvány zenével és családi programokkal telve várja a Dunakanyarba látogatókat.

Nappali, család- és kutyabarát, zenés rendezvényként indult útjára még 2016-ban a budapesti bázisú, de országszerte ismert BeMassive csapat által életre hívott program, mely hazánk egyik legszebb térségében, a Dunakanyar több pontján biztosít kikapcsolódás központú programot.

Már első alkalommal érezhető volt, hogy nagy szükség van ilyen programra a környékbelieknek, illetve a Budapesten és környékén élőknek, hogy visszataláljanak a szabadba, egy-egy közösen eltöltött délután során.

2016 után nem volt megállás, tavaly már 5 esemény is a csapat szervezésében került megvalósításra, így Szentendre, Dunakeszi, Kisoroszi, Visegrád és Pilismarót városaiba látogattak el sokan, hogy lazítsanak egyet.

„Amit el szeretnénk érni, hogy létrejöjjenek igazi közösségi, szabadtéri programok” – írják a szervezők, így a közös, hangulatos együttléten túl a cél egyértelműen a Dunakanyar megismerése, ezért a programban történelmi séta, térképes kincskeresés, vezetett túra a Julianus kilátóhoz, de a Dunakanyar fotózás a Prédikálószék magaslatából is helyet kapott.

A teljes program:

Természetesen a zenei program sem maradhat ki a Dunakanyar Fesztiválból, így a BeMassive Horizon Stage helyszínen a minőségi elektronikus zenét kedvelők találják meg a nekik való programot, melyre a korlátozott férőhely miatt belépőt szükséges váltanunk.

A Dunakanyar Fesztivál teljesen öko-barát programként kerül megrendezésre, melyre nem csak a kedvenceinket vihetjük magunkkal, hanem a szervezők arra is kérnek minket, hogy lehetőség szerint érkezzünk vonattal, biciklivel.

Kevés fesztiválon vehetünk részt idén nyáron, de mind közül kimagaslik adottságai miatt a Dunakanyar feszt, melyről bővebb információt ITT találtok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Duna-Part programajánló